Kerstvakantie

Het is vakantie. Even niet meer zo leven bij de klok. Ik ben er helemaal aan toe. En die meiden zeker ook. Laura had vandaag kerstbrunch op school. Om kwart over 8 kreeg ik haar net aan wakker maar ze wilde dus echt geen kleren aan. Ik heb uiteindelijk maar gebeld dat ik xc3xb3f niet xc3xb3f later kwam. We waren er uiteindelijk om kwart over 9. Het viel me nog mee. Er was echt geen land mee te bezeilen. Pfff. Om 5 over 11 (10 minuten eerder) mochten de papa’s en de mama’s komen. En wat doe ik: IK VERGEET MIJN CAMERA!  Hahaha dat mag met grote koppen in de krant. Gelukkig had de rest van de ouders wel een fototoestel mee.

Sabine hebben we ook nog van school gehaald vanmiddag zodat we de handbike ook weer thuis hebben voor de vakantie. Edwin is n uaan het stappen met Ugly Kd Cor. Die eiden zitten lekker Dora’s kerstfeest te kijken op DVD. Ik ben stomverbaasd dat Sabine dat nog wil zien. Ze is tegenwoordig meer in de WinxClub en Totally Spies.

Die kleine Smurf begint nu al dat ze alleen meisjes leuk vindt. Ik vroeg haar een jongetje haar vriend was. Nee natuurlijk niet zegt ze: "Dat is toch een jongetje, alleen meisjes zijn lief". Waar ze dat nou weer vandaan heeft. Sabine speelt tot nu toe nog steeds met allebei graag.

En nog even het laatste nieuws over de rolstoel natuurlijk, ook dat vergeet ik bijna helemaal.

Woensdag is de monteur bij mijn ouders geweest (daar stond de rolstoel). De officixc3xable Quick-Release-as moet hij bestellen maar hij is anderhalf uur bezig geweest om de afgebroken schroef uit het "ja-hoe-heet-zoiets" te halen en heeft een tijdelijke oplossing gecrexc3xaberd zodat Sabine gewoon donderdag met de bus naar school kon. Dat andere ding komt over een paar weken. Mmm, ben benieuwd!

Maar we hebben nu lekker vrij……………………………..

4 gedachten over “Kerstvakantie

 1. Het is zeker heerlijk: even vakantie. Lekker uitrusten en leuke dingen doen.
  Kom je ook eens gezellig bij mij kijken?
  Groetjes en nog een fijne dag,
  Thomas (www.musicalinfo.web-log.nl)

 2. Het is zeker heerlijk: even vakantie. Lekker uitrusten en leuke dingen doen.
  Kom je ook eens gezellig bij mij kijken?
  Groetjes en nog een fijne dag,
  Thomas (www.musicalinfo.web-log.nl)

 3. Hoi, heerlijk hxc3xa8, vakantie…..ik was er ook hard aan toe hoor. Ik moest eerst met Kayleigh naar de oogarts en daarna konden we naar school. Kayleigh had ook een kerstlunch, ze moesten allemaal wat lekker meenemen en Kayleigh had spongebobtoetjes mee genomen. Geniet van de vakantie, want voor je het weet is ‘ie alweer voorbij.

 4. Gelukkig kon de rolstoel gemaakt worden tijdelijk! En hoe vond Laura haar 1e kerstbrunch?
  En nu lekker genieten van een “tijdloze” vakantie 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.