Lonely this Christmas

Nee hoor, ik ben verre van lonely this christmas.

klik voor groterNegen jaar geleden maakte Edwin xc3xa9xc3xa9n van zijn dromen waar. Ik had geen zin en geen vrije dagen meer over om mee te gaan. Drie weken in de auto zitten om vanaf hier naar Senegal te rijden en daar de Nissan Patrol weer te verkopen en terug te vliegen. Een groot deel rijden door de woestijn. Achteraf heb ik eigenlijk best spijt dat ik niet gewoon meegegaan ben. Vooral het rijden door de woestijn was geweldig als ik het mag geloven.

Na ja, ik dwaal af. Rond deze tijd vertrok Edwin dus met een vriend en een aantal toen nog vage kennissen. Nou vind ik Kerstmis erg gezellig allemaal, maar of ik nou in juli drie weken "alleen thuis zit" of met de kersttijd, daar kan ik echt niet wakker van liggen. Edwin wel. Die vond het erg moeilijk om mij "achter te laten" met de feestdagen. En ik vond natuurlijk niks leuker dan hem daarmee iedere keer te plagen. En dan zong ikof

Helaas voor Edwin kan ik niet zo mooi zingen als deze heren. Maar hij voelde zich dan helemaal schuldig en verdrietig. En ik maar lachen. Nou moet ik zeggen dat het best raar was. Daar zat ik dan op zaterdag avond alleen op de bank. En die eerste avond voelde het raar die eenzaamheid. Maar goed verder viel het wel mee. Iedereen had medelijden met me en ik werd overal uitgenodigd, hahaha. Met oud en nieuw ben ik nog zelfs tot een uur of 7 wezen stappen. Jemig wat was dat gezellig zeg dat was al een paar jaartjes niet meer gebeurd. Op 1 januari belt Edwin me op ‘s middags en ik wil gaan praten maar nee…..mijn stem was geheel verdwenen. En dat had ik nog niet gemerkt aangezien ik nog niemand had gezien die dag. Oef dat vond hij niet leuk. Ze hadden midden in de woestijn oud en nieuw gevierd met een "gesmokkelde" fles drank (correct me if I’m wrong) en hij miste me toch wel erg. En toen zei ik niet zo veel natuurlijk (ik probeerde het wel…)

Op die foto zie je ons wagenpark destijds. De Nissan Patrol voor de reis. Daarnaast staat zijn (lease)fiat Bravo en daarachter mijn goeie ouwe Toyotaatje Corolla

2 gedachten over “Lonely this Christmas

  1. Oooooh wat moet je toen uit alle macht geprobeerd hebben er geluid uit te krijgen! En je kon vast nog niet eens uitleggen hoe dat kwam en hij wist helemaal van niks hahaha. Heb je dat later nog weten uit te leggen dan? Hihi.

    Maareh…wel gaaf dat Edwin een van zijn dromen waargemaakt heeft! Ik geloof ook dat het rijden door de woestijn een hele ervaring is geweest! Stoer hoor. Misschien doen jullie het later (als je groot bent) nog eens dunnetjes over??? Mxc3xa9t stem xc3xa9n met coole zonnebril ofcourse 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.