Lachen om kerstliedjes

klik voor groter

Grappig

Dit vind ik toch wel het allergrappigste kerstliedje aller tijden.

Nou heb ik om onze zuiderbuur alhier wel vaker vreselijk gelachen. Zelfs nog niet zo heel veel jaren geleden ben ik er geweest in het theater. Toen was ik bang dat ik hem al te vaak had gezien op tv en dat het tegenviel. Nee hoor! Het leek allemaal op elkaar, maar hij is zo heerlijk onbevangen grappig. De belgische woordspelingen dragen natuurlijk ook hun steentje bij. Een heerlijk avondje van slap liggen (zitten, ok!) van het lachen.
Mocht je het niet verstaan dan is hier de songtekst te lezen

Ken jij ook een grappig(er) kerstliedje?

6 gedachten over “Lachen om kerstliedjes

 1. Ik vind hem wel grappig alleen denk ik niet dat ik een avond vol urbanus vol houd 😉
  Ik wacht vol smart op Mika zijn nieuwe kerstliedjes … 🙂

 2. Ik vind hem wel grappig alleen denk ik niet dat ik een avond vol urbanus vol houd 😉
  Ik wacht vol smart op Mika zijn nieuwe kerstliedjes … 🙂

 3. Hoi Dinie,

  Ik vind dit liedje van Urbanus erg grappig….

  Hier zitten de kids allebei op het kinderkoor dus de kerstliedjes schallen weer door het huis heen

  een fijne woensdag verder

 4. Hoi Dinie,

  Ik vind dit liedje van Urbanus erg grappig….

  Hier zitten de kids allebei op het kinderkoor dus de kerstliedjes schallen weer door het huis heen

  een fijne woensdag verder

 5. Hihi ja toentertijd was Urbanus helemaal hot he? Ik kan me nog goed herinneren dat mijn ouders helemaal in een deuk lagen om hem. Ze zijn vaak naar zijn voorstellingen geweest en als het op tv te zien was keken ze wxc3xa9xc3xa9r. Ik zal de kids dat liedje ook eens laten horen 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.