Smurfje, smurfje, smurfje….

Soms denk ik wel eens: "Wat moet ik toch met dat grietje?" Vandaag werd ze al met een verkeerd beentje xc3xadn bed wakker maar toen ik haar naar school bracht leek het voorbij.
Toen ik haar kwam halen had ze xc3xa9n een reservebroek aan xc3xa9n zat ze op het "strafbankje". Ze had haar liefste vriendinnetje (die dat inmiddelws wel niet meer wil zijn) Noor weer eens een duw gegeven. Ik begrijp er niks van waar dat vandaan komt dat aggressieve gedrag. Zo steekt ze ook regelmatig haar tong uit naar wildvreemde mensen (en ook naar ons hoor). Ik heb wel het idee dat het een soort van onmacht is maar waarom….?? Als ik het vraag waarom ze die bepaalde dingen doet zegt ze: "nou daarom…"
Wat betreft het plassen in de broek ben ik er nu wel achter waarom dat op de psz regelmatig gebeurt. Als Laura aangeeft dat ze moet plassen moet ze ook xc3xa9cht meteen want anders is het vaak te laat. Vandaag vertelde de juf dat de andere juf had gezegd: "even wachten, ik kom zo" en Laura stond letterlijk in de wc te wachten en toen was het dus te laat. De tweede keer (ja ze plast en drinkt heel veel) had de andere juf gezegd, ga maar vast zelf plassen ik kom je zo helpen en dat ging uitstekend. Hoewel ze af en toe thuis ook wel eens baldadig in haar broek aan het plassen is hoor. Al is dat alweer een tijd geleden. ‘s Nachts gaat het regelmatig mis. Er is geen peil op te trekken soms gaat het heel goed en soms kijk je een uurtje na het plassen en is alles kledder. Maar goed, ze is pas 3!
Vandaag was ze ook niet helemaal jofel. Ik vrees dat ze weer een virusje heeft opgepikt, wamt ze heeft al de hele week een zere buik en nu is ze dan aan de diarree. "Ik heb knetpoep", zei ze vanmiddag toen ze op de wc zat.
We zijn niet wezen zwemmen vanavond. Ik ben ook strontverkouden en aangezien ik donderdagmiddag ook naar de tandarts moet voor anderhalf uur kroonvoorbereiding was ik niet rouwig. Met zo’n natte kop loop je meer risico. Alhoewel ik donderdagochtend natuurlijk ook moet zwemmen. Na ja we zien wel!

Zou ik toch last hebben gehad van voorspellende gaven toen ik voor de lol dit gifje maakte 3 jaar geleden??????

4 gedachten over “Smurfje, smurfje, smurfje….

  1. Is die foto alweer 3 jaar geleden!?!? Ik kan hem me nog goed herinneren! Maar 3 is ook nog best een leeftijd dat het af en toe weer even terug mag vallen hoor 😉 Hopelijk wordt ze niet echt ziek. Ik moet er niet aan denken, 1 1/2 uur bij de tandarts :S

  2. Dat het best lastig is kan ik me vorostellen, ik heb egeen kidner dus spreke niet uit ervaring maar ze hebben het toch ook wel over de peuter/kleuter pubertijd??? Nou ik hoop dat ze snel weer beter is en dat jullie niet allemaal ziek worden het schijnt super besmettelijk te zijn die buikgriep….

  3. Vroege pubertijd misschien??? Van wie zou ze dat toch hebben, Edwin en jij zijn allebei zo rustig ;-). Het komt vast allemaal wel goed, maar je hebt er nu je handen (en hoofd) vol aan!

  4. Ik was rustig je logje aan het lezen en bijna bij de foto aangekomen…schrok ik dus echt….had het niet zosnel gezien….

    Als ik dit zo lees over Laura ben ik bang dat ons dametje ook van die trekjes heeft…
    ( voorbeeld: Nicky das niet van jou geef dat eens aan mama…NEE….(iets strenger : Nickyyy geef dat eens aan mama….NEE en gooit het dan gewoon weg….ppfff en ze is nog maar anderhalf en heeft nog niet zo’n grote woordenschat….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.