Kom maar binnen met je knecht

Zo nu even een kleine (zal wel wxc3xa9xc3xa9r niet lukken) compilatie van de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Alles hier in huize Steeman staat natuurlijk in het teken van die goede oude (of lieve best???) Sint. Zaterdag al op de tv en zondag kwam hij dan ook daadwerkelijk aan in Castricum. Hieperdepiep hoera. Dit jaar geen optocht maar een voorstelling terplekke. Ik vond er eerlijk gezegd geen donder aan, maar de kinderen zo te merken wel. Het was net een concert van K3, drammen drammen en nog eens drammen en eigenlijk in vergelijking met voorgaande jaren liepen er veel minder pieten in het publiek. Al met al hebben we toch nog anderhalf uur met de meiden op ons nek gestaan.

Een gedachte over “Kom maar binnen met je knecht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.