Sinterklaasje

klik voor groter

Zo het heeft wel wat losgemaakt in ons allen dit jaar. Ik ben weer zeer gexc3xafnspireerd om dingen te maken en te knutselen. De (gepikt idee) open haard is geweldig. Het staat erg gezellig en veel leuker om zo te zingen dan voor de cv. Ik zal morgen de making of wel even plaatsen maar we moeten zo weg.

Helaas kunnen we hem niet vanavond inwijden want oma heeft de dames meegenomen. Wij gaan zo naat Jan en Lida om te catannen. Ik ben nog wel een beetje gesloopt van gisteren. We waren pas tegen tweexc3xabn thuis. Oef en veel meer bier gehad dan gepland. Edwin had afgerekend voor zijn moeder en we namen nog een biertje in het cafxc3xa9. Het sfeertje was erg gezellig. Richard en Majolie kwamen ook nog even terug om de bos bloemen van oma te halen maar die zouden wij wel meenemen. Zij hadden oma weggebracht. (Hun (schoon)oma, onze (schoon)moeder. Maar we hebben dus nog wel een uurtje staan kleppen. (foto’s volgen nog)
Edwin heeft vandaag de kasten van Laura in elkaar gezet en morgen ga ik ze inruimen. Ik ben druk bezig geweest met de open haard en de meiden begeleiden met het meehelpen.
Opa en oma kwamen gezellig hier boerenkool eten dus ik heb me suf geschild aan de eigenheimers. Dxc3¡xc3¡r krijg je pas een muisarm van.

7 gedachten over “Sinterklaasje

  1. Ik denk dat ik dat idee van die open haard ook even ga lenen …(jatten haha)Zxc3xb3 leuk! Ik bedacht toevallig vanavond ook dat die cv zo saai is om voor te zingen.
    Veel plezier vanavond! (al is die al bijna om)

  2. pff wat ben jij creatief dinie dat ziet er echt fantastisch uit toppie!

    en weer een hoop leuke foto’s te zien

    wij hebben afgelopen weekend weer weekendkamp gehad dus nog geen tijd voor een nieuwe log

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.