Zo!

Gisteren was het weer even een productief dagje. Edwin had een vrije dag om te klussen, maar wilde eigenlijk liever even een kast voor Laura kopen. Ik moest eerst nog zwemmen en daarna zijn we meteen op pad gegaan.  We hebben in xc3xa9xc3xa9n adem (wel in verschillende winkels) een bankstel (2 en 3zits) en een stoel en een kledingkast en een ladekast gekocht. Maandag is de babykamer opgehaald die we via Marktplaats hadden verkocht. ‘Middags moest ik even op Naomie passen omdat mijn moeder naar de fysio moest. Daar wachtte een bericht van Heliomare dat er iemand had afgebeld voor de sinterklaasversiering en of ik eventueel kon komen helpen ‘s avonds. Ik was stierlijk vervelend (ik ga te lang met Edwin om) Okxc3xa9 geen probleem. Het was weer gezellig en ook erg leuk om te zien al die open haarden in de klas. Ik ben nu beneden bezig om ook bij ons een open haard te knutselen. Weer eens wat anders dan zingen in de gang voor de cv. Het zag er ook zo gezellig uit allemaal. En ik ga ook nieuwe stickers maken voor de rolstoelwielen in de Sinterklaassfeer. Een aantal van die oude zijn kapot of keihard geworden . Ik maak er nu een geheel van i.p.v. allemaal losse stickers. Moet nog even een paar leuke nieuwe plaatjes zoeken die ik ga gebruiken.
Zo komen we langzaam maar zeker helemaal in de stemming voor Sinterklaas.
Vanavond gaan we uit eten met Edwin zijn moeder en alle zussen, broer en neefjes en nichtjes. Sabine en Laura gaan een uurtje mee en dan worden ze opgehaald door mijn moeder. Die past op bij ons want morgen logeren ze daar ook al. Morgenavond gaan we Catannen bij Jan en Lida. Ik ben al helemaal in de winning mood.

8 gedachten over “Zo!

  1. Tjonge bezig bijtje, kan je ons niet eens helpen eetkamerstoelen uitzoeken, daar zijn wel al twee jaar mee bezig, zonder succes!
    Veel plezier met al je Sintvoorbereidingen, je maakt er weer een feest van, erg leuk. Fijn weekend!

  2. Leuk die oude foto’s 🙂 Ik had net al een heel verhaal getikt, maar door die irri code was alles weer weg :S Echt om gek van te worden iedere keer die codes! Maak je nog een foto van de open haard?? (en je bank, stoel, kast..) 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.