Beestjes, paddestoelen en vliegtuigen

Zo…..!

Alsof wij nooit iets te doen hebben besloten we vandaag, omdat Edwin toch een vrije dag had genomen, naar Artis te gaan. Zo vroeg als we van plan waren vertrokken we natxc3xbaxc3xbarlijk niet. Om half twaalf reden we (of liever stonden we stil) in de straat naar Artis toe. De file naar de parkeerplaats was al niet misselijk, maar de rijen bij de kassa’s waren helemaal om meteen rechtsomkeerd te maken. En dat hebben wij dus ook heel snel gedaan. Toen hebben snel besloten om maar naar Amersfoort te rijden. Niet dat het daar heel rustig was maar het was een stuk relaxter dan bij Artis. En nog een stuk groter en ruimer opgezet ook. Een erg leuk dierenpark vonden wij. De meiden hebben ok weer genoten. En na afloop, hoe hebben we het zolang geheim kunnen houden, zijn we bij de Mc aan de Buitenveldertbaan wezen eten. We zaten alledrie met roze wangen daarbinnen. Het was best fris buiten de hele dag, al brak in de middag gelukkig af en toe het zonnetje door. We hebben zlefs nog twee vliegtuigen zien opstijgen toen we aankwamen en het nog licht was. Terwijl we binnenzaten hebben we weinig kunnen zien, maar voordat we in de auto stapten hebben we er nog twee mogen bewonderen. In de nacht nog wel. De dames gingen zonder morren naar bed. Ze waren vermoedelijk allebei aardig gesloopt.

Ben ook voor het eerst van mijn leven langs paleis Soestdijk gereden. Ik herkende het wel van vroeger op tv, grappig. En over tv gesproken; Man bijt hond was op het Dierenpark. Was wel blij dat ik er "ongeschonden" langs heb kunnen huppelen, al liepen ze wel later achter een dierenoppasser aan die ze intervieden. Wij zaten toen langs de kant  wat te drinken.
Wat we begrepen zou het vanavond om half 7 uitgezonden worden maar toen waren wij nog niet thuis. Ik zal zo eens kijken op uitzendinggemist.nl.

Ik heb trouwens ook nooit geweten dat mannetjesolifanten (Hoe heet dat? Een stier?) er letterlijk een tweede slurf op nahielden. Volgens mij kon hij hem nog bewegen ook. Hij demonstreerde meteen even aan de kinderen er om heen waar dat "ding" voor bedoeld is. Helaas was mijn fotocamera net niet snel genoeg….Maar de "slurf" is in beeld. En natuurlijk kregen wij de vraag: "mama, wat is hxc3xadj nou aan het doen?" En wat was het antwoord? Iets van de vrouwtjesolifant bevruchten ofzo??? Heb dan toch nog wel eens een mond vol tanden om dat netjes en opvoedkundig verantwoord naar buiten te brengen, hahaha!

Tot mijn grote vreugde waren er ook heel veel paddestoelen. In die bovenste strip staat ook een foto van een weerstation in de oudheid. Wat een humor. Zelfs Sabine moest er om lachen.

En last but not least, the planes:

6 gedachten over “Beestjes, paddestoelen en vliegtuigen

 1. Hxc3xa9xc3xa9l herkenbare foto’s allemaal! hahaha
  Had even gebeld, wij wisten nog niet wat we zouden gaan eten 🙂 En amersfoort is idd leuk he?! Erg leuk ook dat je die foto’s in ‘groot’ formaat hebt neergezet… je kunt hem niet missen hahaha
  En paleis soestdijk, ik kan het nu wel weer waarderen, maar toen ik er nog iedere dag door weer en wind langs moest fietsen naar school kon het me gestolen worden 😉

 2. Whoehaa…ja daar sta je dan. Wat moet je dan zeggen he? Hihi. Maar je hebt gelijk…tjemig is me dat ff een slurf zeg!

  Ik heb toevallig gisteren naar Man Bijt Hond zitten kijken en heb het inderdaad gezien. Was jij dat die zo angstig wegglipte? Hahaha

 3. @Abby-Hahaha ik had je niet eens kunnen bellen. We hadden geen telefoon bij ons allebei (oeps). Kwam jij uit die buurt vroeger of moest je van Amsterdam daar helemaal naartoe fietsen? Dan was ik niet jaloers op je hoor!
  @Emmelinda-nee ik kwam gelukkig net op tijd langs dat “apparaat” zonder te hoeven weigeren met een hoogrode kleur.;) En tja dat was me een slurf maar dat ie ook nog kon bewegen…..dat vond ik nog het allerinteressantst, ;).
  @Miranda-dank je!

 4. Ik heb altijd 2 dingen zeker bij me, mn mobiel en mijn camera hahaha
  En ik woonde toen idd in Soest en zat in Baarn op school, vond ik toen ook al een pokkeneind hoor 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.