Het hoge noorden

Zaterdag waren we uitgenodigd bij Cor en Mar die vrij noordelijk in Noord Holland wonen.Toen we daar voor het laatst geweest waren was Sabine net 1. Leuk was dat ze daar toen voor het eerst zelf van buiklig naar zit ging. Daarom vergeet ik dat dus nooit.
Cor (een voormalig collega van Edwin waar hij nog regelmatig een avondje mee gaat stappen in Amsterdam) heeft heerlijke wijtings (ja toch, ik ben het ff kwijt) gebakken, die zijn schoonzoon had gevangen. Helaas was Laura achteraf een beetje ziek want die heeft lekker gespuugd in de schuur. Daarna heeft ze wel genoten van een broodje hagelslag maar de vis leek ons niet zo’n heel goed idee meer voor haar. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Sabine vindt altijd alles gezellig, maar "Ugly Kid Cor" vind ze wel erg leuk en grappig. Het was reuze gezellig en ik heb zelfs nog een borrel gedronken en eigenlijk drink ik zelden sterke drank. Het viel allemaal best mee. Een anijsachtig drankje wat goed zou zijn voor de spijsvertering na al die vette vis. (Ohoh wat een SASdagen weer)
we ze toevallig weer op het feestje van een andere ex-ollega van hun; Siem en zijn vrouw Nel vierden hun 65e verjaardag in Noord-Scharwoude, ietsje minder ver van huis. Zo spreek je elkaar bijna 7 jaar niet en zo twee keer in xc3xa9xc3xa9n weekend.

Vandaag was Iris jarig en zijn we daar gezellig met zijn drietjes (Edwin moest werken) even langs geweest.

Morgen komt als het goed is de wasmachinemonteur want onze wasmachine is aangevallen door een beugel uit mijn BH. Het klinkt niet best en ik hoop dat hij de operatie gaat overleven. Hij heeft dan wel bijna 8 jaar zeer intensief gedraaid, maar hij deed het eigenlijk nog prima. Morgen maar even een rustig dagje. De meiden zijn allebei erg moe. Gisteren hebben ze bij oma gelogeerd maar ze liepen allebei vreselijk te gapen en te drollen vandaag.

4 gedachten over “Het hoge noorden

 1. Ai, dan hoop ik inderdaad dat die beugel niet al te veel schade aangericht heeft. Ik doe Bh’s altijd in zo’n waszakje (niet dat zoiets de garantie geeft dat het altijd goed gaat, een keer stak ie er dwars doorheen, had er zo uit kunnen raken). De kraamhulp heeft die dingen niet gebruikt (ja die zakjes hangen er voor de sier, nou goed) en kon de monteur komen. Gelukkig liep het met een sisser af. Zelfs die monteur had die waszakjes zien hangen 😉

  Maareh…ook komisch dat je die mensen dan ineens twee keer in xc3xa9xc3xa9n weekend ziet!

  MMM en die vis ziet er prima uit *veegt kwijl van toetsenbord*

 2. He,zien we elkaar op elkaars site, missen we elkaar nog. Nu kunnen wij ook ons naam weer meegeven nu we een eigen notebookje hebben.
  Ik hoop voor je dat het gaat lukken met dat rustige dagje. Straks ben je de hele dag op de hand aan het wassen!
  LIefs, Joke

 3. Vette vis is juist gezond hoor 😉 ( onverzadigde vetten ofzo)al weet ik niet of dat ook geldt voor het vet waar ze in gebakken zijn :S 🙂 Lekker gezelligheidsdier is Sabine toch! En dat Laura het helemaal gehaald heeft naar de schuur om te spugen!
  De enige veilige manier om beugelbh’s te wassen is op de hand (al doe ik dat vaak ook niet :S). Maar de schoonfamilie van mijn zus heeft een witgoedzaak en de meest voorkomende oorzaak van een overleden wasmachine zijn de beugelbh’tjes..

 4. hoi dinie,
  ik zal duimen dat de schade aan de wasmachine meevalt.
  je kunt eigenlijk niet zonder he?
  bij ons begaf de wasmachine het toen we terugkwamen van onze vakantie (3weken kamperen in een tent)
  zo te lezen hebben jullie gezellige dagen gehad en nu een rustdagje?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.