Gouden Penseel.

klik voor groter

klik voor groter

Het is me geheel duidelijk geworden toen ik de schoolkrant bekeek die Sabine vrijdag meekreeg van school. De kinderen met het beste verhaal wonnen de Gouden Griffel en de kinderen met de mooiste tekening wonnen het Gouden Penseel. Jammer dat ze trouwens het verhaal niet zelf had opgeschreven, maar dat zal dan wel te veel tijd hebben gekost. En het is inderdaad leuk getekend. Tot een paar jaar geleden dacht ik echt dat ze dat nou niet bepaald goed kon, maar ze gaat steeds leuker en fantasievoller tekenen. Echt heel leuk dus! klik voor groterZe stond xc3xa9n met haar winnende tekening in de schoolkrant xc3xa9n met een tekening van haar favoriete sportdagonderdeel. Wat trouwens geheel toevallig het onderdeel was waar ik bij assisteerde .
Ik kwam toevallig van de week haar eerste schilderij tegen op zolder. Ik heb meteen maar even een foto gemaakt. (klik)

klik voor groter

Een gedachte over “Gouden Penseel.

  1. Hahaha wat niet kunnen tekenen? Ze tekent stukken beter dan ik. Mooie tekening heeft ze afgeleverd, lekker kleurrijk!

    Wat ontzettend lief, die andere foto! Wat zit ze daar heerlijk te verven! 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.