Wat een schatje!

Issie niet lief????

Hier had ik dus al een heel verhaal opgehangen en aan de hand daarvan ben ik gaan googlen. Was wel erg leuk! En daar kwam ik er dus achter dat hij in die tijd makkelijk een broertje van Sabine had kunnen zijn. Die bolle toet en die vrolijke uitstraling. Heel gek om dat ineens zo te zien. Emmelinda had het alwxc3xa9xc3xa9r helemaal goed. Achteraf gezien was Donny een mooier "exemplaar" maar Jimmy lag ietsje meer in mijn leeftijdscategorie .

En was hij niet schattig dan toen?

See

Een gedachte over “Wat een schatje!

  1. Whaahaa die foto! Dat fietsenrek! Geweldig! Gelukkig issie goed opgedroogd! Ik zat net te kijken bij de fotogallerie van hem maar hij heeft wel een mindere periode gehad he? (zie foto’s van de jaren 90). Nu is ie weer helemaal mooi hahaha 😀

    Volgens mij was iedereen toen dol op Donny. Daarom vind ik het wel speciaal dat jij voor Jimmy koos hahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.