Op zoek naar de herfst

Tja het is al bijna weer weekend maar afgelopen zondag hadden we nog even een uitwapperochtendje. En nu het weer herfts is hebben we de jacht op paddenstoelen natuurlijk weer geopend. Moet wel eerlijk zeggen dat dat erg tegenviel. Er was wel wat maar we heben ons een ongeluk gezocht.
We hebben wel de hertjes gevoerd en geprobeerd om de eendjes te voeren. Alleen werden die verdreven door de vissen. Dat heb ik echt nog niet eerder gezien. Die vissen doken op het brood af. Ik heb zelfs nog een stukje gefilmd.
We hebben weer onze favoriete spelletjes bij vh Duin en Bosch gespeeld, wat hebben de meneer en mevrouw in de koffer?

(ik vraag aan Sabine die de mevrouw speelt: "Heb jij soms eeeeeeen….eh….HAMER… in jouw koffer?  Dan krijg je vol overtuiging: "neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, natuurlijk niet." Vervolgens aan Laura: "ZIt er bij jou een stropdas in je koffer? " "Jaaaaaaaaaaaaaa." HEt blijft aanslaan en ze willen het iedere keer weer. Er is nog zo’n spelletje dat Edwin en Sabine samen hebben verzonnen, geweldig. Dat vertel ik de volgende keer, want gisteravond ben ik naar de verjaardag van mijn neefje (34) in de kroeg geweest en het was erg laat. Ik zou maar een uurtje gaan. Ik lag om half 2 in bed. Ik was op de fiets en op de terugweg kreeg ik een fikse bui op mijn hoofd. Het water drxc3xb3xc3xb3p uitmijn spijkerbroek. Ik moet zeggen dat mij dat hxc3xa9xc3xa9l lang niet is overkomen. Het was overigens erg gezellig.

Een hoop van die gasten zie ik zondag weer. Wordt vervolgd…

5 gedachten over “Op zoek naar de herfst

 1. Grappig die mevrouw en meneer in het bos met die koffers :)En de meeste paddestoelen zijn al weg ben ik bang, door dat gekke weer waren ze veel te vroeg dit jaar.
  offtopic; mijn log ziet er opeens vreemd uit, alles staat links, bij jou staat het goed zie ik, wat zie jij bij mij?

 2. Grinnik…wat groeien er bij jullie rare groene paddenstoelen met sterren??? 😉

  Hahaha wat leuk die spelletjes met de kids. Zo simpel maar zo ongelooflijk veel plezier levert dat op! 😀

 3. @ Abby Ja dat beeld spreekt altijd tot de verbeelding.
  @ EmmelindaHahaha, leuk hxc3xa8 dit is een heinekenzwam. En die spelletjes zijn geweldig. Het wordt steeds gekker.

 4. Wat een hongerige vissen hebben ze daar zeg…..de foto’s zijn mooi maar jammer dat je niet zoveel paddestoelen tegen kwam maar ik denk dat ze al weg zijn…..wat een leuk beeld en wat heerlijk om daar zulke leuke spelletjes te doen.

 5. Jemig zijn ze echt al bijna helemaal weg? Vorig jaar waren ze al vroeg weg maar dit jaar is het helemaal snel dus. Jammer!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.