Dierendag

Gisteren gaf Laura aan onze visjes alvast een voorproefje van dierendag. Ze heeft het hele potje voer leeggegooid in de vissenkom. Ik was behoorlijk boos, want madam had al gevraagd of ze de visjes mocht voeren en ik had geantwoord dat we dat vanmiddag gingen doen als Sabine thuiskwam. Maar nee….ze nam het heft in eigen hand. Vandaag op de dag zelf gedraagt ze zich echt als een beest. Ik zit nog een beetje na te trillen van boosheid. Niet van xc3xa9xc3xa9n "daad" van ons kleine smurfje, maar vanwege de opeenstapeling van. Ze heeft al snoep gepikt uit de kast. Haar beker melk omgegooid in mijn bed. Gestampte muisjes gestolen uit de la om zo aan haar mond te zetten. Daarvoor werd ze al gestraft doordat haar vingers tussen de la bleven zitten. (Blum-motion=zelfsluitend).
Maar net een half uur geleden vroeg ze me of ze mocht kleien. En dat mocht wel maar dan als we terug komen van de Biep. Maar goed. Geduld zit er helaas niet ingebakken dus mevrouwtje was naar boven gesneekt en heeft in Sabine haar kamer even snel alle potjes klei opengemaakt en over de grond verspreid. En natuurlijk moest ze daar ook nog even in stampen. Ik zag echt even sterretjes. ***** Ze begon natuurlijk meteen heel hard te huilen toen ik het ontdekte. Ik heb haar voor straf in haar bed gezet en het was zowaar meteen over dat gekrijs. Alsof ik het gedaan had! Nou ik ben weer een beetje bedaard…..poeh dat gebeurt me niet vaak zeg, dat ik moet afkoelen voordat ik weer normaal kan doen.

We gaan nu even naar de biep.

Was zo boos dat ik zelf geen foto heb gemaakt voordat ik het ging opruimen, want het zag er echt niet uit!

6 gedachten over “Dierendag

 1. Dat zijn dus dingen waar ik me niet op verheug…..
  Verder vind ik meiden erg leuk….maar wat heeft ze geluk dat wij geen behang hebben…anders had ze er al eens achter gezeten…kattekopie’s kunnen het zijn …

 2. Aaaargh ik begrijp hoe je je voelde! Hier mogen ze eigenlijk bijna alles. Maar wanneer ik een tijd afspreek houden we ons er ook aan. Dat doe ik immers niet voor niets. En txc3xb3ch proberen grenzen te verleggen! Pfffff.

 3. Ze zeggen dat deze leeftijd de op 1 na ergste is … op de pubertijd na, maak je borst maar nat :S Maar voor hetzelfde geld wordt het natuurlijk een hele lieve puber 😉
  Maar ik kan me goed voorstellen hoe jij je vanmiddag gevoeld moet hebben!

 4. Hou op schei uit. Inmiddels ben ik weer gekalmeerd maar gisteren hoefde ze niet veel te doen om me nabij het kookpunt te houden;).
  En toch is ze ook weer zo lief. Ik ging net zwemmen en bij het weggaan zei ze “maar ik mis je zo mama”. DAt maakt alles weer goed 😀
  Meiden zijn heel erg leuk maar waarschijnlijk heb je daar wat meer behang voor nodig. Hoewel Sabine veel makkelijker was (ja want die heeft het nu ook uitgevonden ;))
  En ze mogen hier ook hxc3xa9xc3xa9l veel. Ik vind (bijna) alles prima, maar zelfs als ik een keer nee zeg dan luisteren ze niet eens 🙁 snik snik.

 5. Erg he, hoe ze je emotioneel alle hoeken van de kamer kunnen laten zien ;)Misschien moet je maar wat minder goed vinden, gaan ze het nog waarderen, hahahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.