Kastanjes zoeken

klik voor groter

Zondagnacht had het zo vreselijk gestormd dat ik er zelfs wakker van werd. En dat is echt een wonder hoor.

Maar toen had Edwin een reuze goed idee. Door al dat gewapper zullen er vast wel een hoop kastanjes liggen. Mijn moeder was wat minder positief (je denkt zeker dat je de enige bent) toen ze mij zag weggaan met een grote boodschappentas. klik voor groterMaar we hebben flink gescoord. Er lagen er zo veel dat Laura de tas xc3xa9cht niet meer kon tillen. (grove schatting: zo’n 400 kastanjes).

Nu moeten we er nog mee gaan knutselen natuurlijk. Al staat het ook wel gezellig op tafel een hele grote bak met kastanjes. De helft is al meegegeven naar school van Sabine xc3xa9n Laura en daarvan de helft staat op tafel. Het was dus echt mega veel.

6 gedachten over “Kastanjes zoeken

  1. Jaaaa het is zo leuk he, dat kastanjes rapen. Het is ook vaak voor de heb want ze allemaal gebruiken komt zo weinig voor. Mijn kids kreeg ik nooit weg van de plek, die bleven rapen. Wanneer ik zei dat we nog wat over moesten laten voor andere kinderen keken ze me aan alsof ik ze zag vliegen 😛
    Een paar dagen later stonden ze (de kastanjes, niet de kids) weg te rotten in de schuur. Ieder jaar weer hetzelfde hahaha…

  2. Hahaha ja je wordt er erg hebberig van als je er zxc3xb3veel ziet liggen.
    Bij ons blijven er ook veel iggen natuurlijk. Vorig jaar hebben we ze aan de hertjes gevoerd in de winter. En die vonden het heerlijk!

  3. Jammer dat je er geen soep van kunt koken he?! (of zijn ze al tam?)Bij ons staan de kastanjepoppetjes ook al weer te pronken, geen dieren dit keer, maar een prachtige muziek band dit keer, door Mara gemaakt!

  4. Hee, je kopfoto is anders 🙂 Mooi!
    Ik ben al de ‘hele’ avond bezig mn log weer goed te zetten :S Pfff, niet leuk meer hoor.. Maar kastanjes zoeken is lekker ontspannend, misschien moet ik dat ook maar doen 😉 Veel plezier met knutselen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.