Een druk dagje

Gisteren was een pittig druk dagje.
Laura mocht weer naar de PSZ. Daar vroegen ze of ik vrijdag al het feestje wilde, maar gelukkig kon het op mijn verzoek ook op volgende week dinsdag. Achteraf had ik het waarschijnlijk toch wel gered maar goed. Een beetje rust in de tent is ook wel lekker.
Laura heeft weer een zindelijksdip. Op de meest vreemde momenten staat ze in haar broek te plassen. Maandag bij oma en op school dus nu ook 2 keer. Ik gooi het maar op de spannende tijden. ‘s Nachts wilde ze al een paar keer weer een luier om en die krijgt ze dan ook nog hoor. Gisteravond had oma de dames in bed gelegd omdat wij naar een ouderbijeenkomst op de school van Sabine moesten. En ze wilde graag een onderbroekje aan in bed. Om 10 uur had oma haar nog laten plassen. Toen ik haar om een uur of 1 weer uit bed haalde was haar bed nat. EN ze heeft ook nog geplast. Om 4 uur werd ik wakker en dacht slim te zijn en haar weer te laten plassen voor het fout ging, maar ze werd half hysterisch en wilde persxc3xa9 een luier om. Maar gedaan voor de rest van huize Steeman wakker werd.
Edwin had gisteren eerst nog gezwommen met Sabine. Laura was bij oma en ik was alvast naar Heliomare gegaan. Oma loste Edwin af bij het aankleden en nam de meiden mee naar ons huis. Edwin kwam een half uur later. We hebben (officieel) kennisgemaakt met alle juffen van Sabine en ze hebben vertled wat voor lesmethoden ze gebruiken en wat al dan niet meer. De helft wisten wij wel maar het was toch nog wel interessant.
Sabine heeft nog gedeeltelijk haar oude fysio- en ergotherapeut en daar ben ik wel blij om want Sabine is erg dol op Nienke en Dorien.
Ze heeft trouwens wel pittige dagen soms. Op donderdag zwemt ze ‘s middags en meteen aansluiten heeft ze fysiotherapie. En op vrijdag heeft ze ‘s morgens eerst gym en dan meteen handbiken. Er is nu trouwens iemand de handbike aan het nakijken, want hij was een beetje rammelig aan het worden en het werd ook wel eens tijd na anderhalf jaar. Vrijdag kan hij dan weer mee naar school.
klik voor groterGistermiddag heb ik de hele dag geknutseld aan de traktaties voor Laura. Ik had vorige week in het klad even een voorbeeldje getekend. En die lukte zowaar in xc3xa9xc3xa9n keer. Eeyore is de grote liefde van Laura dus die heb ik nu geplakt en geknipt. Nu moet ik alleen nog bedenken wat ik in die puntzakjes ga stoppen. Dat vind ik altijd zo moeilijk bij peutertjes.
Ik ga natuurlijk geen lollies erin stoppen, maar rozijntjes of een mandarijn vind ik ook weer zo overdreven. Ik denk maar aan gekleurde gepofte rijst en een cakeje om meteen op te eten in de klas. Dan moet ik ook nog eens een stuk of 30 meeneemzakjes maken voor haar verjaardag zelf. Wat heb ik mezelf op de hals gehaaldEigen schuld, dikke bult. Maar bij Sabine heb ik ook altijd  creatieve uitdeelzakjes gemaakt, dus nog even aan de bak. Ik denk dat ik puntzakjes maak met een printje van Tinkerbell (als het kaartje) erop. Maar dan moet ik bij mijn moeder gaan printen want die van ons is nog steeds niks.

6 gedachten over “Een druk dagje

 1. Ooooh maar die traktaties zien er dan ook geweldig uit! Ik vind het ook altijd moeilijk om te bedenken wat er nou in moet. Ik maak me er al jaren makkelijk vanaf met een zakkie sjips omdat ze niet meer met zelfgemaakte dingen op school wilde aankomen (tssss).

 2. Supermooi die Ioor! En die geleurde gepofte rijstkorrels zijn altijd feest natuurlijk, alleen moeten die eerst weer ergens in omdat anders alles weer uit je puntzakjes rolt hahaha, Succes met freubelen!
  Blijft trouwens de handbike op school van Sabine? Dat vroeg ik me al af, want bij Mika staan er ook allemaal fietsjes enzo op school. Maar dan kun je hem in het weekend dus niet gebruiken?

 3. Ik zag bij ons op school een kindje in een patatbakje van die Nibbith chips uitdelen, net echt, misschien iets vor jullie puntzakje?! Het ziet er in ieder geval al erg gezellig uit, tot zaterdag…

 4. Bedankt allemaal ik zit weer te blozen achter mijn pc (gelukkig heb ik gxc3xa9xc3xa9n webcam)
  Die Nibbits is idd wel een leuk idee. Er zijn ook echte patatchippies geloof ik maar ik ben gexc3xafnspireerd, As! Thx
  @Abby- Sabine d’r handbike blijft idd op school. De afspraak was in de vakanties mee, maar dat is vorig schooljaar alleen de zomer geweest. Maar ze heeft thuis wel een fiets (driewiel) dus dat is eigenlijk nog beter voor haar. Op school gebruikt ze ook een fietsje van Heliomare in de pauzes.
  Ik vermoed dat de meeste fietsjes daar ook geleend zijn van de school maa het kan ook anders zijn natuurlijk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.