Grijs gedraaid 2

ytotiw.jpgEen beetje vlugger dan gepland (wilde het eens per week doen), maar hij was al zo snel geraden dus dan maar meteen even.

Mijn tweede grijsgedraaide plaatje. En die film heb ik wel 20 keer gezien en al is het misschien geen literair verantwoord verhaal: IK VIND HET EEN HEERLIJKE FILM (zelfs Grease 2 ). En zo zijn er nog wel een paar. Maar goed nu even de plaat waar het allemaal om gaat. Zwijmel maar even en swing mee. Even terug naar de eind zeventiger jaren. Hoewel dit speelt zich natuurlijk af in the fifties.
Voor mijn dertiende verjaardag kreeg ik een fotokalender van John Travolta en ik droeg niets liever dan een zwarte (of rode) satijnen broek. Op mijn kamer had ik ook een poster hangen en ik had geloof ik ook nog een spiegel. Maar daar had hij geen rock ‘n roll haar en dan vond ik hem vreselijk..

Zie hier ik heb even de foto’s erbij gezocht. Deze negatieven had ik vorig jaar gescand.

Allebei gemaakt op mijn dertiende verjaardag en ik had wel de laarzen van mijn moeder even geleend voor de foto hoor !

klik voor groterklik voor groterklik voor groter

Als ik nou zo kijk. Ik had toen al een hekel aan mijn behang maar nu vind ik het (als het mogelijk is NOG vreselijker. Hoe heeft mijn moeder dat ooit verzonnen. Die gordijnen zij wel weer helemaal retro En let op die buttons onderaan op de schoolfoto! Buttons extra hoog opgespeld zodat ze nog op de foto kwamen. Hahaha

7 gedachten over “Grijs gedraaid 2

 1. Hahaha, wat een leuk logje! En ik had dezelfde button (die rechtse)!! En die gordijnen hingen bij ons in de keuken, ook dezelfde! Ik zal ook eens als ik bij mijn moeder ben wat foto’s zoeken 🙂 En voor tainted love … zie mijn nieuwe logje 😉

 2. Ik heb het al eens eerder gezegd maar Sabine is echt een kloon van jou he? Ongelooflijk…als je die eerste foto ziet en dan dat lachje van jou!

  Ik zit echt te genieten van die foto’s. Zo leuk om terug te zien! Ik had ook zo’n bed en nachtkastje al zat er bij mij dan nog een klep onderin om spullen in op te bergen. Had jij er ook een kast bij met een klep waar je dan huiswerk aan kon maken ofzo?

 3. @ Abby-Volgens mij was er vroeger nog niet zoveel variatie in stoffen.
  @Emmelinda- Zijn wij allebei ff goed in klonen hahaha,
  Ja er zat ook zo’n kast bij idd. Had jij ook dat afzichtelijke behang?

 4. Hahaha ja zeg dat wel. Maar goed, ik heb voor Stef ook al zo’n coole zonnebril. Voor het geval dat ze even anoniem/eigen individu wil zijn ghehehe

  Grinnik…nee zo’n behang had ik niet. Was dat van dat laura ashley-behang? Ik had gewoon wit behang maar daar had ik al mijn posters opgeprikt. Een keer zelfs zo naast elkaar dat je geen behang meer zag. Mijn moeder kwaad! Al die speldenprikken in het behang. Sniksnik en ik had het zo mooi gedaan! 😉

 5. Tje, dat bed en dat behang, dat had mijn kamer kunnen zijn. alleen dan een oranje bed en een bruin-bloemetjes-behang. En die buttons, ik had ook die rechts onder, ik maakte ze ook zelf, zit hier weer helemaal met een seventeens-gevoel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.