Tranen van het lachen

Eigenlijk was ik op zoek naar het filmpje van Z@ppsport over het rolstoeldansen, maar die doet het nog niet. En via allerlei omwegen ben ik nu het filmpje van de lama’s van afgelopen woensdag aan het bekijken. Echt ik kom nxc3xadet meer bij.

UPDATE; ik heb ze in mijn rss feed gezet en nu zie ik dat ik binnenkort deze ook maar even moet bekijken. Ik ga nu even wat slaap inhalen.

2 gedachten over “Tranen van het lachen

  1. Lekker ben ik met je, ik zou vroeg naar bed gaan. 🙁 Ik heb de lama’s uitgekeken, maar ik kijk niet naar soaps, dus onttgaat me veel. Toch was het we leuk om te zien. 😀 Je andere link heb ik het eerste deel van gezien. Ik vind ze txc3xa9 vermoeiend zo op de late avond, maar normaal lig ik vlak va het lachen. Ik kijk morgenmiddag wel verder.
    Jammer dat je het dansen niet gevonden hebt. Ik stond bij de patatzaak toen ik eraan dacht. 🙁

  2. Hahaha. Jij kon de verleiding ook niet verstaan dus. ik lag om 12 uur pas in bed :(.
    Ik ga zo even kijken of nu dat dansfilmpje te zien is. Ik wist het dus niet en las jou mailtje pas om 6 uur.
    En ik kijk ook nooit naar soaps (vroeger naar As the world turns maar toen ik alleen nog maar snel vooruitspoelde dacht ik dat het tijd werd om te stoppen met kijken) maar het ging toch niet alleen over soaps? Ik vind dat gexc3xafmproviseer geweldig en vooral als ze zelf moeten lachen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.