Straatfeest 2006

Het was erg gezellig. Het was een italiaans feest en  de organisatie wist niet dat wij allen in maffiastijl zouden komen (en een enkeling in eigen fantasie) met hoed en/of boa.

Helaas (je hoort me niet klagen hoor het was echt prachtig weer) was het heel koud toen de zon onderging dus de dikke truien en jassen vervingen de maffiosenjurkjes gauw.

Ook nog 3 leuke spellen gedaan al hebben wij er allebei 1 gemist. Edwin de Megatwister en ik de quiz omdat we de kinderen in bed legden en het hxc3xa9xc3xa9l lang duurden voordat ze onder zeil waren vooral Laura.

De sfeer zat er goed in. Je merkt wel dat het elk jaar ontspannener wordt omdat je elkaar toch al wat beter kent.

Met megatwister werd ik zelfs 4e. Ongekend! Ik ben een echte hark en ik had overal kramp (en nu spierpijn ;)) maar ik heb het gered. Hahaha.

Alle foto’s zet ik van de week op de site. Ben benieuwd of er nog foto’s van buren bijkomen, maar ik verwacht nu meer dan vorig jaar (blijf positief denken, hahaha)

Ik merkte net dat iemand dus mijn toestel heeft "gepikt"van tafel om foto’s van het twisteren te maken.(Aan de linkerkant in het zwart met een groen vestje eronder (ik had er twee aan zo koud had ik het). Brrrrrr…Om half 3 lagen we in bed.

Vanmiddag lekker de duinen even in geweest. Het was echt heerlijk weer. Leek wel of de zomer weer even terug was. Prachtige paddestoelen gezien, maar ik was de camera vergeten. Jaja dat mag wel in de krant, hxc3xa8?

Ik moet zeggen dat ik weinig naweexc3xabn heb gehad van al het bier dat ik op had, want het was toch best veel vanaf half 6 tot half 3.

Hier een "kleine"indruk" en de rest komt natxc3xbaxc3xbarlijk nog gelinkt te staan in een nieuw logje.

Gezellig hxc3xa8?

Bedenk me ineens dat ik vergeet de foto van onze versierde bakfiets te plaatsen. Even gelinkt dan maar. Ik had hem helemaal toegetakeld met crepepapier, maar helaas: de wind blies alles los dus we hebben meer plakband gebruikt dan crepepapier bijna. Even voor de duidelijkheid; hij deed dienst als ijscowagen.

3 gedachten over “Straatfeest 2006

  1. Oeps, ik krijg een melding dat die foto verwijderd is? Maar die foto van de ijskar staat er op! Wat issie leuk geworden! Ja dat is xc3xa9cht goed gelukt!

    Gelukkig maar dat jullie elkaar nog effies konden bekijken voordat de jassen en de vesten aanmoesten. Ja inderdaad…wanneer de zon weg is, is het ook gedaan met de lekkere temperatuur 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.