Geen stripjes

klik voor groter

Mmmmm, gisteravond had ik geen puf meer om bucketstripjes te maken van de geuploade foto’s en dacht het nu even snel te doen. De hele "crexc3xaberomgeving van de bucketfeatures is gewijzigd. Helaas het werkt nietWat jammer nou.

Nou ja de link naar de slideshow kan ik wel geven. Dan morgen maar verder want vanavond hebben we een straatfeest net als vorig jaar.
En zie nu eigenlijk pas weer hoe enthousiast alle buren met hun fotoxc2xb4s aankwamen.Wat jammer nou

Nou ja de link naar de slideshow van hongarije deel3 dan maar.

12 gedachten over “Geen stripjes

 1. Je link naar straatfeest gaat niet helemaal goed. En dat met die foto’s van anderen heb ik ook altijd. Ik moet nu nog de foto’s van de andere moeders krijgen van die verjaardag in die grote tuin van vxc3xb3xc3xb3r de vakantie, doordat wij altijd zo enthousiast zijn denken we misschien te gauw dat anderen dat ook zijn. Jammer hoor, zegt dan liever niks, toch?!!
  En…toch maar weer verder met je ‘eigen weblog’? πŸ˜‰ Zo , nu even foto’s van hongarije kijken weer…

 2. Je link naar straatfeest gaat niet helemaal goed. En dat met die foto’s van anderen heb ik ook altijd. Ik moet nu nog de foto’s van de andere moeders krijgen van die verjaardag in die grote tuin van vxc3xb3xc3xb3r de vakantie, doordat wij altijd zo enthousiast zijn denken we misschien te gauw dat anderen dat ook zijn. Jammer hoor, zegt dan liever niks, toch?!!
  En…toch maar weer verder met je ‘eigen weblog’? πŸ˜‰ Zo , nu even foto’s van hongarije kijken weer…

 3. Gelukkig heb ik door de collage hierboven toch een idee hoe jullie er vanavond bijzitten! Oh wat een mazzel met het weer he? Dat had geen week eerder moeten zijn! Veel plezier vanavond!

 4. Gelukkig heb ik door de collage hierboven toch een idee hoe jullie er vanavond bijzitten! Oh wat een mazzel met het weer he? Dat had geen week eerder moeten zijn! Veel plezier vanavond!

 5. Zo te zien maken jullie er echt een feest van met de buurt, ik hoop dat dat vanavond ook zo zal zijn.
  De foto’s van julie vakantie vind ik echt super leuk, wat een mooi weer en wat ziet het er allemaal gezellig en zomers uit….
  Ik wil je ven een complimentje geven, je meiden zien er altijd zo ontzettend leuk uit, het viel me nu op dat je zelfs de schoentjes van de meiden op hun kleren aanpast….echt super!

 6. Zo te zien maken jullie er echt een feest van met de buurt, ik hoop dat dat vanavond ook zo zal zijn.
  De foto’s van julie vakantie vind ik echt super leuk, wat een mooi weer en wat ziet het er allemaal gezellig en zomers uit….
  Ik wil je ven een complimentje geven, je meiden zien er altijd zo ontzettend leuk uit, het viel me nu op dat je zelfs de schoentjes van de meiden op hun kleren aanpast….echt super!

 7. Gezellige buurt hebben jullie, maar het spel met die spijkers gaat me iets txc3xa9 ver. ;)Jullie hebben gelukkig net als vorig jaar fantastisch weer.
  De foto’s van Hongarije zien er ontspannend uit, ik vind wel dat jij wat vaker op de foto moet komen. Kan je geen afstand doen van die camera? πŸ˜‰

 8. Gezellige buurt hebben jullie, maar het spel met die spijkers gaat me iets txc3xa9 ver. ;)Jullie hebben gelukkig net als vorig jaar fantastisch weer.
  De foto’s van Hongarije zien er ontspannend uit, ik vind wel dat jij wat vaker op de foto moet komen. Kan je geen afstand doen van die camera? πŸ˜‰

 9. @Abby– dank je, dat is wel gelukt hoor
  @Emmelinda-zo zaten we er id dongeveer wxc3xa9xc3xa9r bij.;)
  @Linda– Dank je, wat een complimenten allemaal, poeh! En dat van die schoenen is toevallig. Sabine heeft in de zomer vaak wel extra gympies en zomerschoenen en nu ook twee paar surfschoentjes (voor in het meer dachten we maar dat was voor haar niet nodig) naast haar spalkschoenen en daar doet ze vaak jxc3Β‘ren mee. En Laura heeft dit jaar maar 1 paar zomerschoentjes gehad en surfschoentjes en toevallig liepen we in duitslan tegen een paar sandaaltjes aan. Laura heeft nl nog wel eens natte schoenen (onze plassenstamper) Maar ik ben wel gek maar ik koop echt niet bij alle outfits een paar schoenen hoor πŸ˜‰ Nu ik erover nadenk hebben ze best veel schoenen hahaha. En Laura krijgt ook nog eens de “afdankertjes” van sabine, want die slijten amper.Maar bedankt voor de complimenten hoor. Ik bloos ervan πŸ˜‰
  @Peggy– En ik sta er zelfs wel 3 keer op hoor hahaha, meer dan gemiddeld dus.

 10. @Abby– dank je, dat is wel gelukt hoor
  @Emmelinda-zo zaten we er id dongeveer wxc3xa9xc3xa9r bij.;)
  @Linda– Dank je, wat een complimenten allemaal, poeh! En dat van die schoenen is toevallig. Sabine heeft in de zomer vaak wel extra gympies en zomerschoenen en nu ook twee paar surfschoentjes (voor in het meer dachten we maar dat was voor haar niet nodig) naast haar spalkschoenen en daar doet ze vaak jxc3Β‘ren mee. En Laura heeft dit jaar maar 1 paar zomerschoentjes gehad en surfschoentjes en toevallig liepen we in duitslan tegen een paar sandaaltjes aan. Laura heeft nl nog wel eens natte schoenen (onze plassenstamper) Maar ik ben wel gek maar ik koop echt niet bij alle outfits een paar schoenen hoor πŸ˜‰ Nu ik erover nadenk hebben ze best veel schoenen hahaha. En Laura krijgt ook nog eens de “afdankertjes” van sabine, want die slijten amper.Maar bedankt voor de complimenten hoor. Ik bloos ervan πŸ˜‰
  @Peggy– En ik sta er zelfs wel 3 keer op hoor hahaha, meer dan gemiddeld dus.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.