Eerste schooldag Laura

Vandaag mocht Laura voor het eerst na de vakantie weer naar de peuterspeelzaal.
Ze had er zin in. Op vakantie zei ze elke dag als ze op de wc zat: "mogge op sool ga ik op de kleine wc plassen".  En zo geschiedde. Ze heeft maar liefst twee keer geplast!

En nog een hoogtepunt. Ze heeft de hele nacht zonder luier in bed gelegen. Ze was apetrots. En alles was nog droog (niet geheel onbelangrijk natuurlijk). Dus ik ben ook heel trots op mijn kleine smurfje. Al is het praktisch gezien nog wel eens handig als ze een luier om zou hebben.

Op school was ze ook heel ontspannen zei de juf en ze deed goed mee in de kring. Voor de vakantie bekeek ze het allemaal nog van een afstandje. Ze is dus goed gegroeid in de vakantie. Ik merkte het wel aan haar praten. Al verbasterd ze sommige woorden nog aardig. Beneden=demeden (was demxc3xa9re….??hoe verzint ze het) en limonade blijft limonare. Ze heeft nog wel meer van die Laura-dingetjes al kom ik er nu even niet op.

Ze ligt nu lekker te slapen op de bank na alle vermoeienissen.

PS. deze foto is niet van vandaag maat gemaakt in Hongarije. Zo’n vreselijk groene bank hebben zelfs wij niet

7 gedachten over “Eerste schooldag Laura

  1. wat heerlijk als ze zo liggen slapen na zoxc2xb4n vermoeiende ochtend!! onze jongste dochter ging vandaag voor t eerst 2 keer naar school, ik ben wel benieuwd hoe laat ze er vanavond in ligt……

  2. wat heerlijk als ze zo liggen slapen na zoxc2xb4n vermoeiende ochtend!! onze jongste dochter ging vandaag voor t eerst 2 keer naar school, ik ben wel benieuwd hoe laat ze er vanavond in ligt……

  3. Wat lekker dat ze ‘t zo naar der zin had op de peuterspeelzaal en uit de luiers, wauw, nog even voor der derde verjaardag. Als je ‘t toch wel handig vindt dat ze ‘s nachts een luier om heeft is een “up and go” misschien een idee, ik noemde het een nachtonderbroek, maar misschien heeft ze die al aangehad. In inder geval succes met de nachtjes.

  4. Wat lekker dat ze ‘t zo naar der zin had op de peuterspeelzaal en uit de luiers, wauw, nog even voor der derde verjaardag. Als je ‘t toch wel handig vindt dat ze ‘s nachts een luier om heeft is een “up and go” misschien een idee, ik noemde het een nachtonderbroek, maar misschien heeft ze die al aangehad. In inder geval succes met de nachtjes.

  5. Fijn dat ze meteen weer zo goed gaat de 1e dag die kleine smurf 🙂 En die bank is misschien wel lelijk maar volgens mij ligt hij wel lekker 😉

  6. Jaaa zeker weten dat ze apetrots mag zijn! Dat is echt super!

    Grappig dat ze die woordjes zo verbastert! Dat heeft Mies ook een poosje gedaan. Snakische leverworst is een kleine versie die we er nog steeds inhouden hahaha.

    Wat schattig, zoals ze daar ligt te slapen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.