Dagje Amsterdam

in de trein op de terugwegVanmorgen hebben we weer heerlijk gezwommen. En dat was nodig want van de 4 kilo die ik vanaf juni was afgevallen zitten er helaas toch weer 1,5 aan. Grrrr….

Het boek van Sonja hebben we weer opengeslagen waar we gebleven waren maar deze september is het ook weer de maand van de feestjes en partijen dus…. We gaan na Laura’s verjaardag weer bij week 1 beginnen, want de vakantie was ook een zooitje.

Het was hoog tijd dat ik met Laura nieuwe schoenen ging kopen. Laura heeft een bloedhekel aan winkelen (al van baby af aan) en dat heeft ze niet vasn een vreemd. Ik ga het liefst in mijn eentje. Dan kan ik stoppen als ik er genoeg van heb. Maar gisteren dacht ik er een gezellig dagje van te maken. Met de trein naar Amsterdam, daar in de tram en een paar winkels in. Vooral schoenenwinkels want daar mxc3xb3et ze wel bij zijn.

In de eerste de beste schoenenwinkel weigerde ze haar schoenen uit te (laten) doen. Uiteindelijk heeft ze wel laarsjes gepast (en gekocht) bij C&A want daar zat ze op een motor en toen was het wel even leuk. Zulke schattige laarsjes, maar helaas niet van leer maar wel spotgoedkoop. , klik voor een grotere foto van de buitDie andere die ze niet wilde passen waren ruim 70 euro en deze slechts 18. Dus meenemen die handel voor erbij. Ook nog een jas en wat rokjes een shirtje voor die smurf en voor allebei de smurfen een prinsessennachtjapon.

Verder moest ze natuurlijk op de onmogelijkste plaatsen plassen en poepenhoe lossen we dat nou weer op.

Maar alles weer opgelost op een creatieve manier en het ging allemaal prima.

Opvoedkundig gezien heb ik nog wel wat werk te doen. In de trein charmeerde ze de medepassagiers wel ondanks dat ze naar een heel aardige mevrouw gewoon heel brutaal haar tong uitstak. En ook de hele dag zeurde ze om eten of drinken. Knetter werd ik en het "stomme (of stoute) mama" was ook niet van de lucht. Ik was blij dat we weer thuis waren. Maar goed, goede schoenen moeten we nog steeds kopenhoe lossen we dat nou weer op.

Op de dam waren een aantal "levende standbeelden" bezig. Ze vond vooral de gorilla interessant. Arme man (of vrouw?), want het was wxc3¡rm! Dus Laura mocht er een centje in doen al durfde ze hem niet te aaien.

Klik maar op de compilatie voor de slideshow

Een dagje winkelen met Laura

4 gedachten over “Dagje Amsterdam

  1. Hahahaha, geef je op voor de ‘nanny’ 🙂
    Met jongens is dat denk ik toch makkelijker, die schoentjes hoeven alleen maar stoer te zijn. Toevallig hebben we van het weekend voor Mika een paar goeie leren stoere hoge schoentjes gekocht…in het winkelcentrum hier 😉

  2. Wat zijn de foto’s weer super leuk, ook de foto’s van jou en Laura samen zijn echt super. Wel grappig dat ze zo’n hekel aan winkelen heeft, ik houd er ook niet van, twee keer per jaar kleren kopen en dan vind ik het wel weer goed….als ik het zo lees is het echt een dametje met een eigen willetje, maar gelukkig heb je al veel leuke dingen kunnen kopen voor de winter en goede laarsjes en schoenen vind je vast nog wel.

  3. PPpffff staat mij dat ook allemaal nog te wachten??????
    * Knipoog*

    Jammer dat Amsterdam voor ons zover weg ligt…ggggrrrr…want ik hou wel van shoppen en Nicky ….zolang ze maar wat te kijken heeft en aandacht krijgt of ff mag “tappe tappe” is het meestal geen probleem….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.