Dolfinarium

Vandaag zijn we met Brian, Fenna, Sabine en Laura (en de mama’s) naar het Dolfinarium geweest. Het was erg gezellig. De regen viel gelukkig mee, de temperatuur en de wind vielen wat tegen. Maar de kinderen (en wij) hebben genoten. Het was wel erg jammer dat Mike er niet bij kon zijn met zijn papa’s. We hebben jullie wel gemist hoor, mannen!

Ik ben wel een beetje rozig nu en ga nu echt zo slapen.

Hier de binnekomer in Harderwijk. Ik moet zeggen dat ik hem erg leuk vind.

klik voor groter

7 gedachten over “Dolfinarium

 1. Jaaaa die foto is ook errug leuk!

  Was je ook ontroerd toen je die dolfijnen aan de gang zag? Ik moest bijna een traantje wegpinken; zo mooi vond ik het. En dat heb ik toch maar zelden hihi 😉

 2. @Emmelinda- nee tegenwoordig pink ik heel wat traantjes weg maar daar had ik e.g. hier geen last van. Vond het wel erg leuk natuurlijk maar zag het inmiddels al voor de derde keer dus….
  @Miranda-nou ja het viel wel mee maar echt meewerken wil ik het nou ook weer niet noemen 😉

 3. hoi dinie hierbij even het antwoord op jou vraag.
  Er zitten absoluut geen hangjongeren onder zn raam te keten
  in maart zijn wij hierheen verhuisd omdat in de vorige straat er een hele grote groep (buitenlandse) hangjongeren voor veel overlast zorgde..
  het gekke is dat jeremy wel geluiden hoort maar als ik bij hem op bed lig hoor ik niets en hij wel…

 4. Hallo meiden, Wij vonden het ook dol fijn in het dolfinarium gisteren. Ook wij waren laat thuis en Brian ging om 22.00 uur naar bed. We hebben nog de foto’s bekeken en ik had nog een paar filmpjes gemaakt van de dolfijnen show. Bedankt voor de gezellige dag en volgend jaar doen we het weer. (Hopelijk dan wel met Mike en de papa’s. )
  Groetjes en liefs van Brian en Christa

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.