Filmpje Viechtach

Eerst maar even het filmpje van Sabine aan het stunten heuvelaf op de camping in Viechtach. Ze deed het een stuk spectaculairder de dag ervoor en ook nog voor het eerst, maar ja toen had ik net (geloof het of niet) mijn camera niet bij me.

Toen liet ze zich een heel stuk achteruit naar beneden rollen en net als ik bijna een hartverzakking kreeg trok ze aan haar wiel. Maar zo heb je een beetje een idee. Ik vind wel dat de heuvel een stuk minder steil lijkt op dit filmpje.

8 gedachten over “Filmpje Viechtach

  1. Dat rolstoeldansen werpt zijn vruchten af zie ik! Dat wordt een opritje maken voor de deur voor Edwin! En inderdaad jullie zaten op een steenworp afstand. Jullie foto’s komen qua sfeer dicht in de buurt van de onze.

  2. Je kunt aan de weg niet zien dat het steil is, maar Sabine hoeft niet eens aan te zetten. Uit stilstand zo snel vaart maken, dan is het echt steil. Nu er tegenop komen. 😉

  3. @Emmelinda- die containers ja klettert zo lekker…
    @ Abby- wacht maar jouw tijd komt ook nog wel. Ik moet tegenwoordig erg lachen als Sabine op haar kiepwieltjes gaat hangen, mensen schrikken zich lam!
    @Astrid- ja die behendigheid had ze wel al hoor, maar dansen kan geen kwaad ;).
    En dan heb je nog niet eens de hongaarse foto’s gezien hahaha. En een opritje voor de deur hebben we al een tijdje al is die niet zxc3xb3 steil

  4. Dat jij even moest slikken kan ik me voorstellen, maar Sabine zal er vast van genoten hebben, ten ik nog met een handbewogen stoel reed vond ik dit soort dingen altijd weer een uitdaging en mensen laten schrikken door op twee wielen te gaan rijden was mijn favoreite bezigheid en van Sabine dus ook 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.