Creatieve binnendagjes

Sabine en Laura zitten nu heerlijk in bad te schilderen op de tegels.

klik voor groter

Gisteren was het ook geen buitenspeelweer en heb ik ze (op veelvuldig verzoek van Laura!) geschminkt. Daarna hebben ze heerlijk zitten knutselen in hun scrapboek.

klik voor groterOK inmiddels heb ik de dames alweer uit bad en is ook de nieuwe "poepstoel" van Sabine afgeleverd. Hij zo om een uur og 12 komen, ik was nog heerlijk aan het ronddartelen in mijn nachtelijk "niemendalletje". (met het oog op de natte dames vanuit het bad hoor, ik verleid geen bezorgers ;). Hij is wel mega, zeg! Die andere daar paste ze nog wel in, maar omdat haar benen zo erg tegen elkaar aan gaan (de abductieklos (dat ding voor tussen haar benen) paste er niet meer tussen. hebben we toch maar besloten een nieuwe aan te vragen. En omdat ons dametje er dagelijks bijna een uur op vertoeft ‘s morgens (na het darmspoelen) vonden we het toch beter.

<

6 gedachten over “Creatieve binnendagjes

 1. hoi dinie zo te lezen hebben jullie een heerlijke vakantie gehad
  zijn z ebij jullie alweer naar school of vallen jullie onder het zuiden…
  het is hierook raar weer hoor regen harde wind en dan schijnt de zon opeens

 2. @Abby-OF Paul Stanley? Ze hebben geswitcht met leveranciers bij de gemeente dus welzorg moet die andere ophalen terwijk Meyra deze heeft geleverd. Hahaha welzorg belde een maand geleden al dat ze hem wilden halen. Ff niet dus…was gelukkig ook goed.

  @Miranda-WIj vallen onder het noorden als je het niet erg vindt πŸ˜‰ en we hebben idd deze week nog.

 3. Schilderen op de badkamerwand, dat is prachtig, ga ik ook doen. Heb nog waterverg zat,ik ben dan Bob Ross πŸ˜‰
  Je bent goed in schminken, alleen Laura ziet er wel eng uit met die ogen. Wat doe jij ongelofelijk veel met de kinderen. Ik word al moe als ik het lees!
  Zit die stoel niet ontzettend hard?Leuk hxc3xa8 zoals de gemeentes zomaar veranderen van leverancier, je weet precies waar je aan toe bent. πŸ™

 4. @Peggy- Het is te koop bij de HEma dus…. ik ben benieud naar het resultaat πŸ˜‰
  Die stoel zit wel goed volgens mij, maar Sabine heeft xc3xa9n zitvlees en geen gevoel in haar billen en ook geen gevoelig huidje dus ik vermoed dat het wel goed is. Je hebt er ook zitmatjes e.d voor, maar dat zit dan allemaal vol met poep, dank je feestelijk πŸ™

 5. Volgens mij is Sabine haar stoel van hetzelfde materiaal als mijn douchestoel en dat is behorlijk hard maar voor Laura is het toch anders begrijp ik. Ik heb er wel een kussen bij maar dat zijn echt waardeloze dingen, zo glad na het douchen dat ik er iedere keer bijna af glijd….heb er dus maar een soort antslip badmat opglegd, ja je moet wat hxc3xa9?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.