K3 in het xc3xa9cht

Dit is waarschijnlijk het allerlaatste logje voor de vakantie. Woensdagmorgen vroeg (half 6) stappen we in de Transit op weg naar de eerste halte op weg naar Hongarije. We overnachten 3 nachtjes in een bungalowtent in Viechtach voordat we verder rijden naar Tihany aan het  Balatonmeer in Hongarije. Het is tegen de 1400 km aan rijden in totaal dus wel even een tochtje. Morgen alles inpakken en even heerlijk vakantiestressen. . Maar daarna heerlijk even helemaal niks dat met de dagelijkse "sleur" te maken heeft.

klik voor groterVandaag een hoogtepunt waar onze dames al een maandje of 5 naar hebben uitgekeken. De show van K3.
Op weg in de auto zaten de meiden al te swingen. We waren al vroeg en het wachten duurde voor Laura wel lang. In het begin genoot ze, maar na een half uur moest ze plassen (even gauw een luier dan maar om) toen wilde ze geen broek meer aan. Sabine is met Edwin naar voren gegaan want iedereen ging al voordat het laatste liedje begonnen was. (ik hou daar helemaal niet van, opdringerig gedoe) Sabien wilde zo graag ook heen dus Edwin op sjouw. En ze heeft ze ALLEDRIE een hand gegeven. Ik zag het net op tijd, maar helaas ging Laura ervandoor dus ik heb niks op de foto alleen een heel wazig stukje.

Hier staan alle foto’s (we hadden twee camera’s mee erg hxc3xa8).

We waren redelijk op tijd thuis. Het begon om 17.00 uur en we waren om 20.00 uur thuis. Viel me erg mee. Alleen waren de dametjes er nog niet aan toe om te gaan slapen na al die opwinding.

Ik ben nu alle voorbereidingen aan het afronden voor de verjaardag van mijn moeder. Ik heb nl alle fotoalbums die ik mee had (laatste moment ideetje) gefotografeerd even snel en even een website van gemaakt. Voor de liefhebber

7 gedachten over “K3 in het xc3xa9cht

 1. Wow! Wat heb je dat fotoboek mooi gemaakt! Ik heb ze alleen nog niet alle 275 (!) bekeken.. Maar wat lijk jij op je moeder van vroeger zeg! Wat jammer dat je geen foto’s hebt van Sabine die handjes kreeg ;(, maar ze hebben wel de dag van hun leven gehad he?! In ieder geval een hele fijne vakantie en als jullie terugkomen hoor ik de verhalen wel πŸ™‚ Veel plezier en goeie reis!

 2. Wat heerlijk dat de meiden zo genoten hebben van K3 en dat SAbine ze allemaal een hand heeft gegeven is natuurlijk helemaal super…
  Tjonge jullie gaan een behoorlijk eind weg met de vakantie, maar het wordt vast super leuk. Succes met inpakken en een heel fijne vakantie!!!

 3. Oh wat een ontzettend leuke foto’s van K3, het plezier spat ervan af. Ik moest wel lachen om Laura met de vingertjes in haar oortjes in het begin… en de shirtjes van de meiden zijn helemaal geweldig, heb je die zelf gemaakt?

  Wat heb je de site van je moeder leuk gemaakt, echt super daar zal ze vast heel erg van genieten.

 4. Weet je wat ik nog het ergste vond (ben twee jaar geleden naar K3 geweest met de kids)? Die ouders! Die lopen gewoon kinderen omver om maar zo dicht mogelijk bij het podium te kunnen komen. Vreselijk!

  Wanneer ik je niet meer spreek (of met bebrilde smileys gooi) wens ik je een hele fijne vakantie! Geniet er maar lekker van en dan zie ik je wel weer verschijnen!

 5. Jemig, wat ben jij druk geweest met die foto’s. Ik heb wel alles van K3 bekeken, maar het album van je moeder is voor de late avond txc3xa9 veel om te bekijken. De kinderen hebben weer genoten! πŸ˜€ Nu ook nog vakantie, maar in een tent! Meid, waar begin je aan!
  Fijne vakantie πŸ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.