K3 en het IJsprinseje

Woensdag werden de dames alweer vroeg wakker. Sabine zat om half 7 al boekjes te lezen en Fenna werd om kwart over 7 wakker. Laura lag nog lekker te slapen.

Het was geen weer om buiten te spelen dus ze hebben de hele ochtend binnen gespeeld tot het tijd was om naar de bioscoop te gaan. Ik had kaartjes gereserveerd bij Cineworld voor K3 en het IJsprinsesje. Maar goed ook want het was uitverkocht!
We hadden twintig minuten vastgestaan achter een vuilniswagen op de Rijksstraatweg.
Ik was nog even bang dat de kaartjes weg waren omdat je ze een half uur van te voren moet ophalen, maar gelukkig waren ze er nog.
We zaten op de eerste rij. Wel erg groot dat scherm zo, poeh! Laura was weer erg onder de indruk en heeft keurig de hele film uitgekeken op haar stoel. Het was dan ook erg leuk en spannend! Urbanus speelde de tovenaar en dat was erg grappig.
Daarna hebben we lekker bij MacDonlads een happy meal gehaald (en moeders hier een salade want ik wou niet xc3¡l te veel van Sonja afwijken). Daarna hebben we Fenna weer thuis gebracht.

Op de eerste rijSpannend hoor in de bioscoop
Sabine wilde liever spelen maar Fenna wilde nog eten
Laura vermaakte zich opperbest

5 gedachten over “K3 en het IJsprinseje

  1. Hihi leuk zoals ze daar in de bioscoop zaten! Had je geen last van je nek van het omhoogturen of viel het wel mee? Stef zeurt me de oren van het hoofd om ook naar die film te gaan. Ik wacht nog effies op de dvd 😉

  2. De Mac is toch altijd een mooie afsluiting van zo’n gezellig bios-uitje he. En alhoewel ik me, nog steeds, aardig aan “Sonja” houdt kan ik zo’n cheesburger van de Mac nooit weerstaan hoor. Gewoon een glaasje appelazijn erna! Wat goed van Laura dat ze het de hele film vol hield! Wij zijn dinsdag naar de nieuwe Zoop geweest, zelfs IK (nog geen veertig) vond ‘m leuk en de zoute popcorn erg lekker. Fijn weekend!

  3. Je zal waarschijnlijk nog een keer moeten met de kinderen, want op zo’n groot scherm kunnen ze niet zien wat er aan de andere kant gebeurt. Leuk om die gezichtuitdrukkingen te zien bij de kinderen.
    Hihi, Ik hoor Sonja overal,helpt ze je? Ik wil nu wel eens het tegeovergestelde horen. Hoe word ik dikker!

  4. Zo aan de foto’s te zien was het weer een hele geslaagde middag….de foto’s zijn leuk, vooral die gezichtjes als ze naar het scherm kijken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.