Alle zwemfilmpjes

Nou ja omdat ik alle directkijkfilmpjes eruitheb gegooid hier maar even alle linkjes naar de afzwemfilmpjes op een rij. Hannie heeft met de videocamera gefilmd maar ik heb met mijn fotocamera ook nog een paar stukjes gedaan.

Filmpje 1

Filmpje 2

Filmpje 3

Filmpje 4

4 gedachten over “Alle zwemfilmpjes

  1. Tis maar goed dat ik een engelen geduld heb,ik heb wel een heel trage verbinding.:( Misschien wordt het tijd voor een familiepakket, is jack ook blij šŸ˜€ Ik heb de filmpjes bekeken, en ik vind dat ze er aardig de vaart in heeft, nu nog de richting. Heeft ze gehapt naar ontbijtkoek? ;)Goed gedaan Sabine!

  2. Tis maar goed dat ik een engelen geduld heb,ik heb wel een heel trage verbinding.:( Misschien wordt het tijd voor een familiepakket, is jack ook blij šŸ˜€ Ik heb de filmpjes bekeken, en ik vind dat ze er aardig de vaart in heeft, nu nog de richting. Heeft ze gehapt naar ontbijtkoek? ;)Goed gedaan Sabine!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.