Een teken van leven

Het mooie weer (voornamelijk) en de hoeveelheid foto’s die ik heb gemaakt zorgen ervoor dat het vakantie logje niet erg opschiet. Gisteravond heb ik wat fotootjes bewerkt voor het vakantiealbum, maar erg veel voortgang zit er niet in. Deze week doen we het rustig aan met uitjes. Het is toch wel erg veel geweest in de vakantie. Het heel weekend hebben we lekker in de tuin doorgebracht. In en om het badje. Gisteren moest Sabine weer naar school, arme kind, in die hitte. Ze is trouwens voor het eerst in haar leven echt verbrand. En dat terwijl ik haar nog heb ingesmeerd met factor 30. Normaliter was factor 20 de max. Meestal 15 of 8 deed ik. Maar nu heeft ze zelfs een blaar onder haar rechteroog. Eng hoor. Maandag viel het nog wel aardig mee. Vanmorgen was hij erg dik. Ik hou hem goed in de gaten dat hij niet gaat ontsteken. Ik heb zelf ooit een zo iets raars gehad. We waren naar het strand geweest enhet werd erg bewolkt en fris. Het was echter zo vreselijk gezellig dat ik onder een handdoek gewoon bleef liggen. ‘s Nachts werd ik wakker en mijn gezicht voelde heel raar aan. Zaten er op elke wang twee mega-blaren en ‘s morgens had ik er ook nog een joekel van een koortslip bij. Ik zag er net uit als die wezens van dat filmpje van Billy Ocean van Lover Boy. Gelukkig is die blaar van Sabine niet zo groot. Trouwens wel erg leuk. Laura en Sabine zitten de hele tijd samen de Landal discoliedjes te zingen. Voornamelijk "Hak en Teen". We hadden nog een cd gekocht maar daar stond deze helaas niet op. Wel de andere kraker "Cowboy en Indiaan" en die zingen ze ook luidkeels mee. Ik heb het vanavond een stukje gefilmd. Luister maar hier. Vanavond hebben we weer gezwommen met zijn allen. Lekker! Maandag om half twee had ik een afspraak om de reci te laten repareren. Ik was weer precies op tijd klaar om Sabine van school te kunnen halen. Scheelde haar weer een ritje van een uur en een kwartier in een bloedhete bus (wij hebben airco) Het zou moeten gaan onweren vanavond maar hier is er nog weinig van te merken. Ik ben wel blij dat het weer iets frisser wordt. Ik word erg sloom van die warmte en er komt weinig nuttigs uit mijn handen.

Laura plast trouwens eindelijk op het potje. De wc wil ze alleen maar doortrekken, maar het potje wordt nu niet meer afgewezen. Zondag ging ze nog plassen door haar zwembroekje heen. Gisteren liep ze rond in haar blootje dus dat ging makkelijk. Vandaag volgde ze mijn advies op en deed ze haar broekje naar beneden. Helaas doet ze er niks mee als ze een luier om heeft. MAar goed we zijn braaf stickertjes aan het plakken in de wc. En als die vol is krijgt ze een cadeautje. En als ze het echt altijd doet krijgt ze een "groot" bed. Die moeten we dus binnenkort maar even uit gaan zoeken.

4 gedachten over “Een teken van leven

 1. Ik ben ook wel even blij met wat afkoeling hoor, maar het had niet gelijk met meer dan 10 graden gehoeven!
  Mika moest erg lachen om het filmpje, ik dacht eerst om die meiden, zegt hij opeens: “die papa zit lekker te eten!” hahaha Wat goed van Laura dat ze op het potje gaat! Oh Mika wil weer filmpje Sabine kijken!

 2. ik zie het al ook door de warmet even weg uit weblog land
  heerlijk he die afkoeling in het water
  ook tijdens het weekendkamp zijn er toch kids verbrand door de zon (terwijl we ze allemaal hebben ingesmeerd)
  hier heeft hetw el geregend maar niet geonweerd

 3. Wat leuk die meisje in het zwembad en alletwee een mooie zonnebril op. Hoeft nu niet, want het is een stuk frisser. Goed van Laura dat ze het op het potje doet.

 4. Wow, hoe is het nu dan met de blaren? Alles weg en niks meer te zien?

  Het was ook ineens heet he? En vandaag moest ik echt de jas weer aan. Brrr wat was het fris. Dan maar liever de zon. Dan ben ik niet zo moe hihi 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.