I DID IT!

Hieperdepiep. HET IS ME GELUKT..

Ik heb de grafische kaart uit onze "oude" pc gepeuterd en hem in die "nieuwe" gezet. Toen kreeg ik weer beeld. Yes en toen nog wat dingetjes uitgeprobeerd die niet lukten maar uiteindelijk heb ik maar het systeemherstel toegepast van voor het terzielegaan van het tftscherm en jawel. Hij deed het ook weer op de eigen grafische kaart. (pfffff, ik was even bang dat ik  een nieuwe moest gaan kopen).
Ooit word ik nog wel eeens een echte computernerd

Straks komen Jan en Lida catannen, gezellie. En vandaag heb ik weinig anders gedaan, tussen de wassen door,  dan in de tuin rondhangen met de meiden. Heerlijk.

4 gedachten over “I DID IT!

  1. Gefeliciteerd!!! Wat een opluchting he! Kun je je weer lekker bezig houden met andere dingen. Als mijn pc weer eens stuk is zal ik hem naar jou brengen hahahaha!

    @Abby, kom maar op, ik sloop alles!

  2. Nu nog je haar in een scheiding en een dikke bril op je neus met zwarte randjes. Dat maakt het plaatje compleet he Dinie, hahaha! Lekker dat het gelukt is!

    @Rob- Hahaha, dan hoef ik het tenminste ook niet meer te verven

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.