Back

Zo wij zijn  back in town again. Het was een heerlijk weekje dat werkelijk omgevlogen is. We hebben dan ook wel erg veel gedaan hoor. Het park was heel erg leuk. Lekker zwembad en ook heel veel leuke dingen te doen (waar we veel al niet eens aan toe kwamen).

Vrijdagavond kwamen we aan en hebben verder niets meer gedaan. Zaterdag een beetje gezwommen en het park verkend, Zondag zijn we naar Paleis Het Loo gegaan. Maandag kwamen Hannie en Bas een  dagje langs met Naomie. Dinsdag hebbenwe onze familieleden in de Apenheul een bezoekje gebracht. Woensdag en donderdag lekker op het park gespeeld en gezwommen natuurlijk. En vandaag hebben we na het inleveren van de sleutels Julianatoren onveilig gemaakt. Alleen was dat achteraf gezien misschien een beetje teveel van het goede. Ze waren allebei moe en het was bloedje heet. Om half zes waren we weer thuis en Laura begon meteen te jammeren dat ze naar "ons ander huis" wilde. Hahaha. Nu ben ik vele wassen aan het draiien en ondertussen aan het proiberen om weer beeld te krijgen op on nieuwe tft scherm, maar helaas….nog niet gelukt. Ik vrees dat er iets is misgegaan met het scherm xc3xa9n de grafische kaart tijdens een blikseminslag hiervlakbij  alleen omdat ze het daarna nog een tijdje deden heb ik die link niet gelegd. Maar goed anders weet ik het ook niet meer hoor. . Ik word een beetje moedeloos hiervan.

Van de week ga ik wel met de duizenden (nou ietsje minder dan) foto’s aan de slag.

6 gedachten over “Back

 1. Nou jullie hebben in ieder geval niet stilgezeten zeg! Een hele gezellige week gehad dus! Je ‘ken er weer lang mee an’ haha! Nu nog dat beeldscherm in orde he? Succes!!
  @Rob-Op de xc3xa9xc3xa9n of andere manier lukt stilzitten ons gewoon nooit :(. Is ook wel eens lekker lijkt me 😉

 2. Nou jullie hebben in ieder geval niet stilgezeten zeg! Een hele gezellige week gehad dus! Je ‘ken er weer lang mee an’ haha! Nu nog dat beeldscherm in orde he? Succes!!
  @Rob-Op de xc3xa9xc3xa9n of andere manier lukt stilzitten ons gewoon nooit :(. Is ook wel eens lekker lijkt me 😉

 3. Hey meid,ik heb je gemist. Ik las ineens dat je in het echt ook even bent verhuisd. Heerlijk zo’n weekje er tussenuit, maar wat hebben jullie veel gedaan! Je heb vakantie nodig om weer bij te komen.Eerst wassen en opruimen, daarna pas pc. 😉
  @Peggy-Ja da’s zo om en ik ben weer helemaal aan vakantie toe 😉

 4. Hey meid,ik heb je gemist. Ik las ineens dat je in het echt ook even bent verhuisd. Heerlijk zo’n weekje er tussenuit, maar wat hebben jullie veel gedaan! Je heb vakantie nodig om weer bij te komen.Eerst wassen en opruimen, daarna pas pc. 😉
  @Peggy-Ja da’s zo om en ik ben weer helemaal aan vakantie toe 😉

 5. Fijn dat je er weer bent! En dat scherm …. balen hoor 🙁 Maar jullie hebben het leuk gehad, lekker zo’n weekje toch! Mika heeft het ook altijd over op “Texel wonen” haha net als Laura denkt hij dat dat ook ons huis is, zo zie je maar hoe flexibel die kids zijn dat ze zich meteen thuis voelen 😉
  Hopelijk ben je gauw door je wasjes heen 🙂
  @Abby- Dank je, het was idd heerlijk. En ik zou Laura niet flexibel durven noemen hoor 😉

 6. Gezellig bedrijvig weekje zo te horen. Koningin Julianatoren was bij onze meiden ook altijd favoriet, misschien nog een keertje met mijn kleine neefjes er heen, want Rianne is dat park nu toch echt wel ontgroeid en ook Mara neemt niet meer genoegen met “zo maar een achtbaantje”….En ja, als zelfs de NS geen trein meer vooruit krijgt na een bliksem inslag, waarom zou zo’n TFT-je dan nog wel vooruit te branden zijn, succes ermee!
  @As- Tja Sabine is niet zo’n held wat dat betreft. Ik moest zelfs mee in de draaiende kopjes (foto’s volgen). Ik paste er amper in.,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.