Wat is er iH kapot?

Ik ben nu al de halve dag aan het k….en met de pc. Ik had alle oude monitoren geprobeerd aan te sluiten op de nieuwste pc, maar dat mocht niet baten. En ik nog maar dneken dat het aan de antiekheid van de monitors lag. Maar nu staat de op-één-na-nieuwste monitor eraan en hij blijft het doen. (het= hij start keurig op en ik zie de opstartschermen van zowel het moederbord als van XP en daarna valt het beeld weg). Nu heb ik een vaag vermoeden dat het te maken heeft met de beeldschermadapters/grafische kaart, die begon te protesteren toen ik de oudste monitor aansloot. Maar ja…hoe kan ik die opnieuw opstarten, drivers downloaden of wat dan ook als ik geen beeld heb. Ik bener inmiddels wel achter dat de pc het gewoon doet. Ik heb lukraak geklikt met de muis en hij opende gelukkig de veel herrie makende account van Sabine (ik had die geluidjes nog niet uitgeschakeld) dat is wel heel geruststellend. Ik ben nu via het netwerk alles wat ik nog niet had geback-upt aan het kopiëren. Pffff gelukkig is het niet al te veel. maar ik word hier wel kotsmisselijk van. Zo vreselijk zonde van mijn tijd.

Ik heb inmiddels een nieuw beeldscherm besteld en hopelijk komt hij meteen na de vakantie aan. Vrijdag gaan we naar Rabbithill in Nieuw-Milligen.

 

2 gedachten over “Wat is er iH kapot?

  1. Ja dat scherm was wel stuk, alleen heb ik door die oude monitor aan te sluiten de beeldschermadapter er afgegooid oid. En die krijg ik er niet meer op 🙁

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.