Sara Kroos en de rest…

Nou ik wordt hier niet zo blij van .

Ik had een heel verhaal loopt die laptop vast op PSP. Die gooi ik er dus ff af denk ik. Het hele CPU is op  als dat programma alleen al gestart is.

Nou ga ik dus maar ff zonder foto of ik load hem up naar Photobucket en verklein hem daar.

Ff kort. Ik ben de helft al kwijt, maar goed.

Vrijdagavond zijn we naar Sara Kroos geweest was erg leuk. Heel grof maar wel lachen. Mannen zij doorgaans ook wel grof maar dan is vaak suggestief. Die laten je zelf de gore details bedenken. Zij niet, ze diepte de details volledig voor ons uit.. Leuk hoor. Deze had ik Edwin voor zijn verjaardag gegeven. Sara Kroos
De meiden hebben dus weer gelogeerd. Donderdag hadden we een communiefeestje van vrienden en vrijdag kwamen Joke en Peter even langs om de verhuislogweetjes even te leren en om alvast een beetje afscheid te nemen. Lxc3xbbna was ook jarig en daar gingen we ‘s middags heen. Zaterdag lekker rustig gelukkig, want vandaag was het weer volle bak. Lia werd 52 (Zus van Edwin) en daarna hebben we voor de laatste keer dit seizoen gezwommen met de Spinagroep in Heliomare.Vanmiddag nog even lekker gefietst. Laura zowaar ook een heel stuk. Ze kan het al ruim een half jaar maar wil nooit meer dan drie meter fietsen. Nu dus echt een heel stuk gefietst.

3 gedachten over “Sara Kroos en de rest…

  1. Toch wel leuk die smileys, ik ga me daar binnenkort ook maar weer eens in verdiepen šŸ˜‰
    Wat een gedoe met die computers altijd he?! Wat goed dat Laura nu ook zo ver heeft gefietst!! Gezellig met zn allen fietsen šŸ™‚

  2. Nu ik jouw logje lees denk ik dat ik ook maar weer eens naar theater moet gaan. Is alweer veel te lang geleden en het is gewoon zo’n lekker avondje uit! Vooral het barretje na afloop natuurlijk šŸ˜‰ Daar heb ik vroeger nog eens zelf achter gestaan als bijbaantje.

  3. Laura is net zo slim als Thyrza, fietsen is vooral binnen leuk! Buiten is het veeel leuker naar een keer of 6 rondje trappen om rond te kijken naar al die dingen die je op sta hoogte niet kan zien…hihi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.