TFTscherm kapot

Het is weer de tijd van de kapotte dure dingen geloof ik.
Mijn fototoestel heb ik nog niks over gehoord, maar ach…sinds die ik canon heb mis ik hem amper. Maar nu deed mijn tft scherm weer raar. Wit beeld vervagend naar zwart en andersom. Een paar dagen geleden gaf hij uiteindelijk weer normaal beeld maar sinds gisteren doet hij dus echt niks meer waar ik wat aan heb.

Ik zit nu even te loggen achter de laptop van mijn moeder waarop ik diverse dingetjes aan het installeren ben. Dus geluk bij een ongeluk..

Boven heb ik inmiddles wel een oude crt monitor aangekoppeld maar hoewel het beeld eerst goed was gaf hij later alleen blauw beeld. Ik denk dat de beeldschermadapters niet goed zijn ,maar ik heb er ook niet zxc3xb3 vreselijk veel kaas van gegeten. Dus ik ga zo maar even "klussen" daar.  Dan zet ik meteen even een filmpje van mijn scherm online. wie weet of iemand enig idee heeft wat dit betekent. Ik vrees het ergste. De garantie is immers allang voorbij.

Dan ga ik daar ook even updaten want we hebben weer een gezellig weekendje achter de rug.

Hier is het filmpje

Een gedachte over “TFTscherm kapot

  1. Hoe is het met je drivers? Verder durf ik er ook niks van te zeggen, want het is moeilijk uitzoeken als je geen beeld hebt 🙁 Je hebt wel vaak dezelfde pech als ik …(ff afkloppen!) Eerst toen wij en ons gezin zo ziek waren en nu met die kapotte dure dingen (bij mij de vaatwasser, lek in de badkamer)
    Hopelijk kan iemand je helpen met dat scherm …

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.