Zwemmen en VU

Gisteravond hebben we weer met zijn allen gezwommen bij het CIS
(Het zal trouwens wel aan mij liggen maar het beheer loopt niet helemaal normaal. eerst zat ik zonder de werkbalk van het bericht. En af en toe verandert de indeling als ik switch tussen html en bericht opstellen. Nou ja het zal wel weer goedkomen)
Sabine mocht weer een baantje met kleren aan oefenen. Het ging erg goed gisteren. Ze deed de schoolslag ook keurig en ze ging aardig hard. Ik wierp af en toe vanuit het kleine bad en zag dan dat ze het baantje alweer af had. Ze duikt ookgeheel zelfstandig het water in. We moten haar wel op de rand zetten maar verder regelt ze het helemaal zelf. Er zwom nu ook helemaal niemand naast. Als ze het volgende week ook zo doet dan mag ze vast voor de vakantie al afzwemmen. Dan komt er een "echte" zwemjuf kijken hoe ze het doet en doe beslist dan of ze mag afzwemmen. Er bestaat ook nog een kans dat ze tussen de "gewone"afzwemmers" mag meedoen. Maar eigenlijk hoop ik dat ze gewoon tijdens de avond mag. Sabine wordt namelijk altijd erg snel afgeleid en het zou toch jammer zijn als ze het daardoor niet zou redden.

Vanmiddag moesten we weer naar het VU. Haar reci is weer een beetje afgesteld, maar voor de klittenbanden die een beetje gaar zijn en niet meer plakken moeten we naar "de zaak".

We waren er binnen  een half uur. In de straat dan. En nog een half uur later hadden we eindelijk de bus geparkeerd. De invalidenparkeerplaats was natxc3xbaxc3xbarlijk weer vol. En we konden weer omrijden om de volgende parkeerplaats te checken. Wat een pokkeweer ineens. Geen parkeerplaats natuurlijk waar ik met die bak tussen paste.Photobucket - Video and Image Hosting. En ondertussen ging het steeds harder regenen en waaien. De rolstoel was in de tussentijd helemaal kledder en het zakdoekje om het droog te maken hielp ook niet veel. HEt waaide te hard om een paraplu te gebruiken. Dus we kwamen kleddernat aan. We hadden er du net zo lang over gedaan om in het ziekenhuis te komen dan de hele weg ernaar toe. Toen we bij de ingang waren stopte het met regenen en toen we terugreden scheen de zon, snap jij het snap ik het.Photobucket - Video and Image Hosting.

Sabine ging meteen buiten spelen met Annique (buurmeisje) en is daar nu binnen aan het spelen. Laura ligt te slapen. Zal wel weer feest worden vanavond die wil natuurlijk nooit meer op tijd naar bed. Sabine mag vanavond Harry Potter en de Geheime Kamer afkijken. Dus zal Laura wel weer tot een uur of tien bij ons in bed K3 willen zien. Ze is echt helemaal weg van die meiden. Alles moet van K3. Ze heeft het ook xc3xa9cht elke dag over dat ze in de zomer naar K3 gaat. Ik hoop dat ze daar uiteindelijk niet met haar vingers in de oren gaat zitten, hahaha, de muziek is nl ook nogal hard.Photobucket - Video and Image Hosting

2 gedachten over “Zwemmen en VU

  1. Ja, wat een weer he. Rianne moest er ook aan geloven. Ze was bij een vriendin spelen en kwam als een verzopen kat thuis. Kan ze er vast aan wennen, als volgend schooljaar haar moeder haar niet meer naar school brengt. Door weer en wind op de fiets. Ik weet ‘t nog zo goed, en natuurlijk geen regenpak aan willen, want dat staat stom. Geniet van jullie lange weekend!

  2. Wat een drama he 🙂 Ben je zolang bezig om binnen te komen.. Wat je volgende keer ook kunt proberen is als je richting parkeerterrien rijdt (dus dat weggetje bij die bloemenstal) dan aan het einde naar rechts ipv links, daar zijn ook nog een aantal parkeerplaatsen bij die tennisbaan, over het algemeen is daar wel plek nog en je kunt daar ook makkelijk die bus kwijt.
    Mika wil ook graag naar pietpiraat. Mijn schoonzusje heeft al kaarten voor studio 100, misschien gaan wij ook nog mee. Misschien vergeet Laura wel dat die muziek zo hard is door alle opwinding 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.