In onze tuin

Hier nog een leuke. Bij Picture Trail kun je heel leuke "Flicks"maken van je foto’s. Er staan er al een paar in de logs hiervoor en nu heb ik even een Acrobatic Cube gemaakt van foto’s van de tuin.

Als je klikt op een plaatje dan komt hij groter in beeld en als je daar weer op klikt dan gaat hij weer terug.

4 gedachten over “In onze tuin

  1. Dat ziet er erg leuk uit. Ik vind overigens je hele site er erg mooi uit komen te zien. Je hebt steeds weer iets nieuws erbij, prachtig die bovenkant!(zijn dat jouw blauwe kijkers??)

  2. Deze is ook leuk! Picture trail heeft idd leuke dingen zeg! Zijn de foto’s van je nieuwe camera? Mooi hoor 🙂
    Wat zijn we trouwens ‘hectisch’ met zijn tweetjes, hahaha! Die kopfoto ziet er goed uit, ik wist niet eens dat je hem zo hoog kon maken. Blijven proberen dus 😉

  3. @Astrid-Thx ik doe mijn best, hij is zo anders geworden. En dat zijn idd mijn kijkers, maar geen spoortje blauw hoor!
    @Abby-Leuk`hxc3xa8. Ik had ze al op de fotopagina op de website en nu kan het hier ook ;). Ja die kopfoto si nu wel 975 px breed en kan volgens mij zo hoog als je maar wilt. Ik vond het gele blok zo saai en recht dus wou hem doorlaten lopen alleen als je een kleiner scherm hebt klopt het niet meer maar goed. Ik ben wel tevreden

  4. Jemig, wat ben jij druk met je weblog bezig, komen man en kinderen niets te kort? ;)Wat leuk die foto’s zo, ik heb picturetrail maar bij mijn favorieten gezet, later zoek ik het wel uit. IK ben nog aan het prutsen, en das erg genoeg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.