Potten

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik daaraan mee heb gedaan. Weinig inspiratie en vele andere dingen te doen.
Maar ik las dat dit de laatste is voor de zomerstop en de inzending kan nog tot 20 mei. Ik kon het nu even niet laten. Ben in de tussentijd dat Laura op de PSZ zat even gaan fotosjoppen.
Dit is hem geworden en ik ga hem zo insturen.
Ik geloof dat ik er wel een stuk of 4 gemist heb. Eigenlijk wel jammer maar de dagen zijn helaas te kort . Ik hoor ook net van Edwin dat mijn fotocamera opgestuurd moet worden naar Bremen. Dat kan dus echt wel even gaan duren blijkbaar .

8 gedachten over “Potten

  1. He Dinie. Prachtig zo die foto met laura. Wel even een kleine waarschuwing….pas op met ‘t bloot van je kinderen op je site, er wordt door “mensen” (noem ik ze maar) flink op gegoogled en misbruik gemaakt van de foto’s. Er is wel niet zo veel op te zien, maar met fotshop kan een hoop, zoals je weet en ik schrok van wat ze op tv lieten zien.(weet niet meer welk programma ‘t was)

  2. He Dinie. Prachtig zo die foto met laura. Wel even een kleine waarschuwing….pas op met ‘t bloot van je kinderen op je site, er wordt door “mensen” (noem ik ze maar) flink op gegoogled en misbruik gemaakt van de foto’s. Er is wel niet zo veel op te zien, maar met fotshop kan een hoop, zoals je weet en ik schrok van wat ze op tv lieten zien.(weet niet meer welk programma ‘t was)

  3. Ja ik weet het ik heb ook wel eens foto’s van haar vervaagd. Maar wat lieten ze dan zien. Dat ze kinderen in vieze “omstandigheden” hebben gesjopt? Getverdemme stelletje goorlappen. 🙁

  4. ik wilde hetzelfde als astrid neerzetten zie ik net maar ik vind deze foto wel knap gemaakt hoor
    en de foto van de bakfiets ziet er wel gezellig uit…..

  5. Inderdaad, stelletje goorlappen!!! maar helaas zijn ze er wel, en die “vieze omstandigheden” zijn, zo lieten ze zien, vrij makkelijk te suggereren!

  6. Leuk gedaan! Ik ben nog steeds aan het shoppen voor tshirts voor Mika 😉 Dit keer met kabouter Plop 😀 Die van Frans Bauer was trouwens ietwat verbrand 😕 , ik denk dat de bout wat heet was….Maar Mika maakte het niet uit 😀 Maar shoppen voor de uitdaging ga ik vast ook nog wel ooit doen 8)

  7. Zo, wat mooi gedaan, en wat een geduld moet je daar voor hebben. Ha, niet alleen geduld maar ook tijd, waar haal jij die vandaan? Echt een hele mooie bewerking geworden. 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.