Fototoestel (ook een soap?)

I hope not . Vanmorgen heb ik Sony gebeld. Gelukkig heeft die alles van Konica Minolta overgenomen wat betreft de fotografie e.d.. Anders had ik weer via die fotozaak moeten laten opsturen. En daar had ik echt geen zin in. Dus ik heb even gesurfd en toen bleek dit. Bij Sony is het ideaal want daar mag je zelf je spullen langsbrengen. En Ewdin komt dagelijks om en nabij Badhoevedorp dus dat gaat prima. Volgens de medewerkster van de technische dienst was het ws wel mogelijk om de behuizing te vervangen dus wie weet is het toch te repareren. Maar ik zag nu net dat de lens ook ietwat scheef stond. Heel minuscuul maar ik hoop dat ze daar ook even goed naar kijken. Dan maken ze een offerte maken voor de verzekering of een verklaring dat de dc total loss is .
Het zal allemaal wel weer de nodige tijd kosten. Maar goed als het maar goed komt allemaal.
Ik heb vanavond een notebook voor mijn moeder besteld bij Dell. Er zat ook een graits printer bij maar die hebben we geupgrade tot een all in one voor weinig. Dus mijn digibetische mama gaat straks ook online. Ik ben benieuwd hoe snel ze het op gaat pikken. Ze denkt dat ze het niet kan. Maar haar vriendin heeft er sinds kort ook xc3xa9xc3xa9n en nu is ze ook overstag.

4 gedachten over “Fototoestel (ook een soap?)

 1. Misschien gaat je moeder straks ook aan de weblog πŸ˜‰ πŸ˜€ En hopelijk is die camera total loss, dan mag je misschien een nieuwe uitzoeken, dat gaat sneller 8)

 2. Hahaha ik dnek niet dat mijn moeder ooit heel veel zal gaan doen op de computer. Ik verwacht wel veel kijkwerk. EN wie weet gaat ze msnen met Sabine. πŸ˜‰ Die had dat meteen al geregeld gistermiddag, hahaha. En voor het slapen gegaan heb ik haar even laten zien wat het ongeveer is. Helaas geen mensen online.

 3. Moeders op het internet, goed hoor. Ik krijg mijn vader nog niet eens 2 meter bij mijn pc. Pas als ik een foto laat zien, durft hij dichterbij te komen. Computers en mobieltjes zijn niets voor mijn vader.

 4. JA het heeft me wat moeite gekost πŸ˜‰ maar eindelijk gelukt. En dan te bedenken dat mijn moeder (relatief gezien dan ) nog rededlijk jong is. Ze wordt in augustus 60 en snapt niet wat ik daar nou allemaal aanvindt dat gedoe met die computer. MAar….ze vindt het wel leuk als ik haar de web-log of de site laat zien. Dat is volgens mij ook de enige reden dat ze hem wil hebben. sommige vriendinnen van haar kijken regelmatig op Sabines site en zij weet meestal nergens van.
  8) Een mobieltje heeft ze al een paar jaar (mijn vader nog langer, sinds zijn beroertes).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Fototoestel (ook een soap?)

I hope not . Vanmorgen heb ik Sony gebeld. Gelukkig heeft die alles van Konica Minolta overgenomen wat betreft de fotografie e.d.. Anders had ik weer via die fotozaak moeten laten opsturen. En daar had ik echt geen zin in. Dus ik heb even gesurfd en toen bleek dit. Bij Sony is het ideaal want daar mag je zelf je spullen langsbrengen. En Ewdin komt dagelijks om en nabij Badhoevedorp dus dat gaat prima. Volgens de medewerkster van de technische dienst was het ws wel mogelijk om de behuizing te vervangen dus wie weet is het toch te repareren. Maar ik zag nu net dat de lens ook ietwat scheef stond. Heel minuscuul maar ik hoop dat ze daar ook even goed naar kijken. Dan maken ze een offerte maken voor de verzekering of een verklaring dat de dc total loss is .
Het zal allemaal wel weer de nodige tijd kosten. Maar goed als het maar goed komt allemaal.
Ik heb vanavond een notebook voor mijn moeder besteld bij Dell. Er zat ook een graits printer bij maar die hebben we geupgrade tot een all in one voor weinig. Dus mijn digibetische mama gaat straks ook online. Ik ben benieuwd hoe snel ze het op gaat pikken. Ze denkt dat ze het niet kan. Maar haar vriendin heeft er sinds kort ook xc3xa9xc3xa9n en nu is ze ook overstag.

4 gedachten over “Fototoestel (ook een soap?)

 1. Misschien gaat je moeder straks ook aan de weblog πŸ˜‰ πŸ˜€ En hopelijk is die camera total loss, dan mag je misschien een nieuwe uitzoeken, dat gaat sneller 8)

 2. Hahaha ik dnek niet dat mijn moeder ooit heel veel zal gaan doen op de computer. Ik verwacht wel veel kijkwerk. EN wie weet gaat ze msnen met Sabine. πŸ˜‰ Die had dat meteen al geregeld gistermiddag, hahaha. En voor het slapen gegaan heb ik haar even laten zien wat het ongeveer is. Helaas geen mensen online.

 3. Moeders op het internet, goed hoor. Ik krijg mijn vader nog niet eens 2 meter bij mijn pc. Pas als ik een foto laat zien, durft hij dichterbij te komen. Computers en mobieltjes zijn niets voor mijn vader.

 4. JA het heeft me wat moeite gekost πŸ˜‰ maar eindelijk gelukt. En dan te bedenken dat mijn moeder (relatief gezien dan ) nog rededlijk jong is. Ze wordt in augustus 60 en snapt niet wat ik daar nou allemaal aanvindt dat gedoe met die computer. MAar….ze vindt het wel leuk als ik haar de web-log of de site laat zien. Dat is volgens mij ook de enige reden dat ze hem wil hebben. sommige vriendinnen van haar kijken regelmatig op Sabines site en zij weet meestal nergens van.
  8) Een mobieltje heeft ze al een paar jaar (mijn vader nog langer, sinds zijn beroertes).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.