Laatste rolstoeldansles

Hxc3xa8hxc3xa8 poe poe. Het was een druk haastmiddagje.
Vanmorgen gezellig bakkie gedaan met Annemiek. Tussen de bedrijven door is mijn moederfiets opgehaald die ik verkocht had via marktplaats. Ik was net op tijd om Laura weg te kunnen brengen en op tijd bij Sabine te kunnen zijn. Helaas werkt Laura niet altijd mee . Dus haasten haasten. Haastige spoed…..tja en ik vergat dus mijn gsm en de invalidenparkeerkaart. Snel de videocamera in de tas en toch ook maar het fototoestel. Daar aangekomen bleek de batterij van de videocamera leeg. Ach dan maar weer met het fototoestel dacht ik. Ja daaaag, mijn geheugenkaart zat nog thuis in de pc . Dus helaas geen ilustrerende afbeeldingen of swingende filmpjes deze keer.
In september waag ik nog een poging.
Daarna nog even het beloofde cdtje bij Mika langsgebracht. Abby schrok ervan. Ik zou meteen weer doorrijden maar toch even een kwartiertje (of was het langer) gepraat. Sabine was niet helemaal zichzelf vandaag. Een beetje du. Ze was ook al om 5.15 uur wakker (“mama, ik ben klaar met slapen”) en lag er gisteren pas na negenen in. Mika wilde heerlijk dollen met Sabine, maar Sabine kon het niet zo waarderen. Nu zelfs wat minder dan anders (ze kan niet zo goed tegen (lichamelijk) plagen ) Wat bleek, ze is echt helemaal niet lekker. Hoofdpijn, ze klaagde al voor we van school weggingen over pijn in haar heup (ze bedoelde haar ribben) en haar ogen stonden heel troebel. En ze had zomaar verhoging, Niet gemeten maar zo warm voelt ze nooit. Ik hoop niet dat ze nu echt ziek gaat worden.Ze lag ook meteen te slapen nadat haat hoofd het kussen raakte.
Edwin is nu naar de voorlichtingsavond over de nieuwbouw van Heliomare in Beverwijk. Hij hoopt een kleine ” vinger in de pap” te krijgen.

9 gedachten over “Laatste rolstoeldansles

 1. Ik schrok niet, ik was verrast! 😀 Als je zegt ‘schrok’ lijkt het net of ik het niet leuk vond, maar ik vond het juist superleuk 😀 Dat soort afleiding kon ik wel even gebruiken 😉 Ik heb je inmiddels al een foto gestuurd! (die van mn nwe camera..) Ik hoop dat Sabine morgen weer opgeknapt is, ze zag er idd wel wat loom uit, dikke knuffel voor haar van ons. (niet te hard anders wordt ze boos 😀 )

 2. Hahaha ja dat was ook ironisch bedoeld, anders had ik niet eens binnen durven komen 😉
  Enne….ja prioriteiten stellen toch. Mijn gsm zit meestal al in mijn tas en die kaart ligt normaliter in de auto. Nu hadden we hem in Edwin zijn auto gebruikt en lag hij nog in huis.

  Je ziet het alles (chao)logisch verklaarbaar 8)

  Ik ga de foto even toevoegen , leuk!
  Sabine vond het ook wel leuk als jullie komen maar dan moet ie niet zo knijpen zei ze hahaha 😉 Kan je hem vast “voorbewerken” 😛 En we laten Laura en Mika wel op elkaar los, die zijn aan elkaar gewaagd. 😀 😉

 3. Ziet er toch als een leuk setje uit hoor, Mika en Sabine. Ik lees dat Abby ook Laura wel aan Mika wil koppelen hahaha! 😉 Prettige koninginnedag morgen! En wij gaan vanavond niet aan de ‘soep’ haha! 8)

 4. Neh, sabine is net ff te oud denk ik. Hoewel Mika daar weinig bezwaar tegen lijkt te hebben. 😉 Maar ja hij heeft Laura nog niet ontmoet hahaha 8)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.