Bakfiets

We hebben vanavond “even ” snel een bakfiets besteld via internet.
Ik had al diverse modellen gezien. Wij gingen voor de trike omdat je dan meteen zonder steun kunt stilstaan. De prijzen lagen zo om en nabij de 1600 euro (slik).
Maar Edwin had het vanavond over een bakfiets met een prijs rond de 300 euro. Ik geloofde hem niet maar al tijdens de tweede link van google had ik bingo.
Na wat nalezen blijkt het waarschijnlijk een bouwpakket te zijn. Maar ja voor 1300 euro wil je toch wel even zelf sleutelen voor het gemak. Hij wordt thuis geleverd voor 44 eurootjes. Daar kun je je toch geen buil aan vallen. Ik ben benieuwd wannneer hij geleverd kan worden.
Dus wil je een bakfiets, kijk eens hier

6 gedachten over “Bakfiets

  1. Geen gek idee idd! Iemand van de psz bij Mika brengt ook de kinderen met een bakfiets en ik bedacht me juist hoe makkelijk dat is! En 1300 eruo dat scheelt nog al! Als het maar niet te veel onderdeeltjes zijn πŸ˜‰ πŸ˜€
    En je menu is geupdate zie ik, leuke foto’s!!

  2. Dank je. Wij hebben sinds een paar jaar een bolderkar maar dat zet ook niet echt zoden aan de dijk. ZO kunnen we met de fiets naar het strand en zo en dan kunnen de kidsaarin met hopelijk nog wat spullen πŸ˜‰ We kunnen wel op de inv.park.plaats maar dat is zo goed als altijd vol. Ik hoop dat het inelkaar bouwen meevalt idd. 8)

  3. Dank je. Wij hebben sinds een paar jaar een bolderkar maar dat zet ook niet echt zoden aan de dijk. ZO kunnen we met de fiets naar het strand en zo en dan kunnen de kidsaarin met hopelijk nog wat spullen πŸ˜‰ We kunnen wel op de inv.park.plaats maar dat is zo goed als altijd vol. Ik hoop dat het inelkaar bouwen meevalt idd. 8)

  4. Wij hebben altijd een jaarkaart, al heb je nu wel gelijk. Dit jaar heb ik hem nog niet gehaald, vergeet het steeds. Tot nu idd iedere keer een kaartje gekocht πŸ˜‰

  5. haha d ebakfiets heeft hier een anders story want tijdens ons trouwen na de plechtigheid in het gemeentehuis stond er voor manlief een heuse bakfiets klaar waar hij ons in rond heeft gereden had ie maar geen grote mond moeten hebben want t was zn eigen idee…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.