Schoolfoto’s

Nou zal het echt wel aan mij liggen (en aan Edwin want die vindt het ook geen leuke foto), maar ze staat er nooit leuk op bij hem, hoewel de klassefoto dit jaar wel leuk is gelukkig. Nou is het ook heel jammer want de fotograaf zou de vorige klassefoto overnieuw maken omdat er toen zoveel zieken waren, maar uiteindelijk heeft hij alleen de portretten van de missende kids gemaakt en de klassefoto had hij echt geen tijd meer voor . En het was zo’n leuk klasje . Hee dat brengt me op een idee.

6 gedachten over “Schoolfoto’s

 1. Hoi, de klassefoto is leuk , zeker weten. Hij ziet er lekker ongedwongen uit. En ik vind het portret ook wel leuk geworden maar je kijkt altijd anders naar je eigen kinders. Want ik vind de foto’s van de schoolfotograaf ook alktijd maar zo zo en de opa’s en oma’s zweren erbij en stallen ze voluit uit aan de muren van hun woonkamers.

  groetjes sandra

 2. Jammer dat die fotograaf er geen oog voor heeft want inderdaad…ik zie wat je bedoelt! Niet dat die foto nou superlelijk is hoor maar met een klein beetje extra aandacht was het wel naar jullie zin geweest 😉

 3. hoi dinie ik ben het met je eens dat de foto graaf dara wel even op had kunnen letten
  fijn dat d eklassefoto wel leuk is
  hier hebben w eeen hele goeie schoolfotograaf die justin met bril er netjes op kan zetten zonder flitsen in zn glas daar heb ik bij de V en D wel andere ervaringen mee en de reactie bij de Ven D was dat ie dan zn bril ook maar af moest laten (tja dan is het onze justin niet zonder zn bril)

 4. Volgens mij zit Sabine op die klassefoto ook een toetje te trekken 😀 😀 En idd dat portretje had een stuk spontaner gekund Sabine kennende 😉 Maar ze heeft een leuk klasje! En wat is dat ideetje van jou….ga jij die foto nu maken? 😀

 5. Ik heb net ook voor de paasvakantie de klassefoto en portret binnen gekregen..De klassefoto vond ik ook leuk maar het portret niet…Ik heb alles weer terug gestuurd behalve de klassefoto dan…De fotograaf heeft het nu voor elkaar gekregen om 2x achter elkaar een stomme foto van Melissa te maken…Echt heel jammer…
  Maar kan me er wel iets bijvoorstellen hoor dat je het protret wat minder vindt…Het komt iets verkramt en nep over…
  Misschien komt het ook wel door dat wij er oog voor hebben…Of zelf juist hele leuke foto’s kunnen maken van onze kids.. 😉 …

 6. Gezien haar snoetje in je kopfoto had ie idd beter gekunt….

  Maar de klassefoto vink super….of zou dat door die kerel komen die op de voorgrond ligt???? 😉 😛

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.