geveld….

Hxc3xa8hxc3xa8! Ik ben er weer een beetje. Ik geloof dat zo’n beetje al de sluimerende virussen en bacillen die mij de afgelopen winter niet helemaal te pakken hebben gekregen aan het verchten zijn geweest wie mij tegen de grond kregen. Getver wat was ik beroerd vanaf vrijdag eigenlijk al. Maar ja zaterdag meosten we eieren kleuren bij oma Alie en ‘s avonds moest ik meedoen aan een tafeltennistoernooitje. Edwin had al afgebeld donderdag omdat ie door zijn knie was gegaan en die moest rustig aan doen. Dus ik vond niet dat ik kon makwen om ook af te melden. Ik had ‘s middags al even bijgeslapen voor zover het hielp. Ik zag er als een berg tegenop. Ook al omdat ik sinds de lagere school (!) geen tafeltennis meer gespeeld had. Maar ik moet zeggen het viel me alles mee. TIjdens (of vanwege) het spel voelde ik me een stuk beter dan voordien. HEt ging (voor mijn doen) als een speer. Ik moest wel erg wennen aan de spelregels want die wijken erg af van het door mij gewende badminton (al is dat ook al wel errug lang geleden).
Maar helaas voelde ik mij zondagmorgen weer kl#$%^&&&&***(. We gingen natuurlijk evengoed eieren zoeken bij oma Alie. We hadden ze tenslotte niet voor niets zo mooi versierd
En aansluitend gingen we de paaslunch gebruiken bij opa en oma. Het was allemaal erg gezellig maar ik heb gedeeltelijk bankhangend als een zombie doorgebracht. Evengoed kon deze zieke kip het fototoestel niet laten staan. Maar dat komt allemaal nog wel. Daar heb ik nog ff geen trek in hoor. Gisteren hebben we nog wel even een rondje gefietst met zijn allen maar ik ben op zondag en maandag al om 20 uur mijn bed in gedoken. VOel me nog steeds niet helemaal jofel maar er zit progressie in. Moest vanavond op stel en sprong nog even het zwembad in met Sabine xc3xa9n Laura want Edwin stond helemaal vast in de file. Wij lagen er al twintig minuten in voor hij erbij kwam.
Morgen heeft Sabine een feestje van Robin, ze gaan bowlen.
Vanmiddag kreeg ze de schoolfoto’s mee . Het is duidelijk weer dezelfde fotograaf. Ze vertelde me net dat ze van hem met haar handen in haar schoot moet gaan zitten. Ja en dan gaat ze idd raar doen met haar schouders en trekt ze haar kin in . Het ziet er niet uit. Vorig jaar heb ik alle foto’s teruggegeven, maar de klassefoto vond ik dit jaar wel leuk. D Dus ach dan neem ik ze maar.
Ik zal ze zo ff inscannen en klaarstomen voor het web! En van de rest komt natxc3xbaxc3xbarlijk ook nog de grote fotostroom

3 gedachten over “geveld….

  1. Hee, ga jij even een beetje rustig aan doen πŸ˜‰ Wel lekker dat je gister al om 20:00 uur op bed lag, daar knap je het meeste van op, vroeg te bed gaan 8) WEl karakter hoor, toch gaan tafeltennisen terwijl je zo beroerd bent! Maar ik begrijp wel waarom je toch ging nu Edwin al had afgebeld, maar aan de andere kant, ziek is ziek hoor πŸ™ Jammer nou weer van die foto’s, dat zo’n vent nou niet snapt dat juist dixc3xa9 foto’s zo leuk zijn voor later πŸ˜• Gelukkig voel je je al wat beter, doe rustig aan met de foto’s plaatsen … al ben ik wel heel nieuwsgierig hoor πŸ˜‰ πŸ˜€

  2. Shit meid om te lezen dat je je zo rot hebt gevoelt afgelopen wiekend…Hoop dat het inmiddels wat beter met je gaat…Je wordt natuurlijk ook niet echt beter als je zo door moet blijven gaan…
    Ik denk dat toen je dit schreef je nog steeds niet echt met je koppie erbij was want het stuk staat helemaal vol fouten…Maar dat geeft goed weer hoe je je op dat moment voelde…

    Sterkte en veel liefs,
    Barbasanna…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.