K3 ingeruild voor Jan Smit

Nee hoor. Ze is nog niet K3-af (gelukkig niet zeg we hebben net 4 dure kaartjes voor augustus aangeschaft) maar op pijamagebied heeft K3 het nu moeten afleggen tegen Jan.
De laatste tijd is ze helemaal into Jan Smit en dan met name Boom Boom Bailando.
Vanavond moest ze helemaal huilen omdat ik ipv haar favoriet eentje van Edwin opzette (want die is inmiddels ons Volendammertje goed zat ). David Bowie moest wijken voor JS.
Maandag gaat Sabine natuurlijk op kamp. En dan moet je ook een pijama mee. Nu is haar nieuwste K3 pijama bijna meteen na de eerste wasbeurt verpest. De een na de andere K3dame jing er los bij. Vanavond hebben we het hoofd van Kristel (haar lievelingszangeres) erafgepeuterd. Ik vroeg wat voor foto (van K3) ze er op wilde. Maar nee, geen K3! Toe nou mama. Jan Smit moest er op komen. Dus mama is weer crea aan de slag gegaan met mijn favoriete programmaatje en ziehier het resultaat. Al is hij in het echt een stuk rozer want ik wist niet dat de ondergrond doorzichtig zou zijn. Dat verschilt nog wel eens per transferpapiertje.
Morgen maak ik nog wel een foto van de pijama zelf.

In mijn “stofjesarchief” op zolder heb ik een leuk bont stofje opgeduikeld waar ik morgen mee aan de slag ga. Dat komt wel goed denk ik. Al moet het morgen dan ook wel af want zondag is het weer een drukke dag.

13 gedachten over “K3 ingeruild voor Jan Smit

 1. Oh wow!! Kun je dat dan op de xc3xa9xc3xa9n of andere manier op die pyama kopixc3xabren? Mika is al 2 jaar Frans Bauer fan, kan ik op zich wel mee leven, maar zodra Marianne Weber mee gaat zingen spoel ik ff door hoor πŸ˜‰ Gelukkig ook geen duetjes met JS, hahaha
  Ik ben trouwens weer druk met flashfilmpjes, ben weer lekker bezig πŸ˜• πŸ˜‰ πŸ˜€

 2. Ja dat doe je met opstrijkbare patronen (transferpapier).
  En JS is helemaal niet zo beroerd hoor. Toen mijn vriendin zei dat ze het helemaal geweldig vond dacht ik ook van : ja hoor. Maar het is echt leuk die laatste cd. 8) Leuker dan FB iig. Ze wilde ook wel een combi op haar shirt van K3 JS en FB en eigenlijk dan ook nog de gebr. Ko erbij. Hahaha ja, ik ben gek maar zxc3xb3 gek πŸ˜‰ πŸ˜€

 3. Die 2e link komt op filelodge terecht πŸ˜‰ Ik vind fb alleen maar leuk omdat hij Mika zo gelukkig maakt hoor πŸ˜€ Het is verder niet mijn stijl 8) Leuk die opstrijkdingen, koop je die transferpapiertjes gewoon in een kantoorboekhandel? Ooo ik zie inene hoe laat het is, ik moet echt eens naar bed! Truste! Kom morgen/straks wel weer even terug …. als ik nog kan slapen na die kaskraker van js, hahahaha, neehoor, grapje, slaap lekker straks πŸ˜€

 4. bij de Hema had ik de laatste gehaald.
  En het klopt wan tik had ff geen bereik naar filelodg nu doen ze het wel. Is Nikita geen fan want het is een echte hype onder de jeugd. πŸ˜€ 8)

 5. o en die 2e link doet het nu ook ineens, ben jij zo snel?!! Dat 2e nummer vind ik helemaal **** , het is zo triest πŸ™ maar ik begrijp wel dat het het lied van jullie kleine smurf is πŸ˜€ πŸ˜€ nu echt truste!!

 6. Nikita is meer van Jim πŸ˜‰ Misschien dat ze dan wel in Castricum wil wonen, lekker in de buurt πŸ˜€ πŸ˜€ Alleen vindt Jasper het natuurlijk weer een sukkel 8) πŸ˜›

 7. Wat heb je dat weer prachtig gemaakt zeg, heel erg mooi, wat zal Sabine daar blij mee zijn zeg. En maandag op kamp, ik hoopdat het weer dan een beetje meezit. Fijn weekend en liefs van Anita en haar kanjertjes

 8. Ook deze gemist… wat gebeurd er veel in een week… πŸ˜€
  Die Jan: hier ook favoriet (van Bridget dan) die is ook van de “boomboom”… Davey is op dit moment helemaal leip van Ernst & Bobbie. Op hun site kun je ergens scheetjes laten (heeft hij geleerd op de TPG).. dus nu wil hij graag achter de PC.. πŸ˜‰
  Ik heb laatst met zolderopruimen ook nog van dat Tshirt transfer gevonden; best leuk om weer eens iets mee te doen (Goeie tip!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.