Bijna op kamp

We zijn al weer druk bezig om alle voorbereidingen te treffen voor het aankomende schoolkamp van Sabine. Maandag gaat ze voor twee nachtjes op werkweek met de hele school. Tenminste met de dependance de Vrijheit (leerweg 1) dan.
Kwam er een paar dagen geleden achter dat er gepaste kleding voor de bonte avond gewenst is verwant aan het thema “Afrika”. Ik moet dus morgen even een lapje exotische stof halen en dan een outfit in elkaar flansen. Ik ben toch wel blij dat ik vrij handig ben want anders had ik met twee linkerhanden in mijn haar moeten gaan zitten. Zou niet weten waar ik een afrikaansachtig outfitje zou kunnen scoren .
Sabine heeft er echt zin in. Net als vorig jaar. Wij zullen wel weer dezelfde vreemde ervaring hebben als vorig jaar. Maar toen ging ze natuurlijk wel voor het eerst een paar nachten weg. Op zulke momenten is het wel duidelijk hoeveel impact de zorg voor Sabine heeft op onze tijd. Dat is voor ons eigenlijk vanzelf gegaan omdat we niet beter weten/wisten. Maar dan dringt dat toch wel even beter tot je door. Vorig jaar zaten Edwin en ik elkaar ‘s avonds nadat Laura in bed lag aan te kijken alsof we iets vergeten waren.
Maar wat zullen we haar weer missen .
Maandag breng ik haar zelf naar school. Je dacht toch niet dat ik haar zo op de bus ging zetten, hxc3xa8? . En woensdagmiddag om 3 uur komen ze weer aan op school en dan staan we weer paraat met de hele fam..

6 gedachten over “Bijna op kamp

 1. Ja ik kan me goed voorstellen dat je dan ineens met de neus op de feiten gedrukt wordt omdat je opeens tijd over hebt. Ik heb dat al met Mies. Die was vorig jaar mee op schoolkamp geweest. 5 dagen. Dat merk je heeeeeel goed πŸ˜‰

  Heb je al exotische stof of moet je nog op jacht?

 2. Toevallig dacht ik juist van de week toen je het erover had, is dat alweer een jaar geleden?! Zou dat dan toch die beginnende dementie zijn die inzet vanaf 40 πŸ˜‰ πŸ˜• πŸ˜€ Ik heb er nu al buikpijn van dat Mika dat over een paar jaar ook gaat doen πŸ˜• Jullie weten al dat Sabine het heel leuk gaat vinden, dat scheelt deze keer denk ik ook voor jullie, misschien dat jullie nu er dan wat meer van kunnen genieten πŸ˜‰ πŸ˜€ En gelukkig heb ik jongens, ik knoop gewoon een stuk tijgerstof om, hahaha. Succes met freubelen!

 3. @ Emmelinda- Die stof heb ik nogniet gevonden. Ik ga nu maar eens tussen mijn eigen lapjes snuffelen op zolder (bekend terrein πŸ˜‰ ) Ik hoop dat ik daar nog iets heb anders word ik wanhopig πŸ˜•
  @ Abby-Ja erg , hxc3xa8. Time flies when you’re 40
  En het is niet gezegd dat ze op elke mytylschool al zo jong op kamp gaan. Ik weet wel al dat ze volgend jaar niet gaan. (uit financieel oogpunt) πŸ˜‰

 4. lieve sabine,

  ik hoorde van mama dat je het niet leuk vond dat je woensdag niet mee kon naar naomie, maar als het lukt komen we van het weekend ff bij je langs om je veel plezier te wensen voor je schoolkamp. en natuurlijk die mooie tekening voor naomie nog ophalen.

  dikke knuffel van naomie en hannie 8)

 5. Dat zijn nog eens leuke darmkriebels voor zo’n schoolkamp, waar gaat ze overigens naar toe? We horen het zondag wel, hier is ‘t ook weer rustig in de darmen! (ene, nee wij hebben ook geen beschrijving bij die pottenbakkersschijf, rianne kreeg ‘m van haar oma zonder doos)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.