Voorbij

Ik juich en juich. Ik heb Sabine vanmiddag alsnog gespoeld. Vanmorgen durfde ik het nog neit aan maar vanmiddag toch de knoop doorgehakt. Op het moment is ze aan het zwemmen met Edwin. Ik hoop dat het niet mis gaat. Morgen mag ze weer naar school. We hebben vandaag heerlijk geknutseld. Pottenbakken. Ik heb zelf geen ervaring en helaas zat er bij dat speelgoedschijferj geen “recept”. Dus Sabine en ik hebben samen drie mislukte vaasjes gecrexc3xaberd. Sabine zegt bij de tweede: “Jeetje mam dat lijkt wel een piemel.” (Nou ja die geven we wel aan oma .)
Ik heb werkelijk geen idee hoe ik het zo moet krijgen als het op de voorkant van de doos staat afgebeeld .

6 gedachten over “Voorbij

  1. He, die hebben wij ook, en Rianne is ook nog nooit verder gekomen dan een piemel….bijdewee…is dat darmvirus ook digitaal overdraagbaar? Ik loop nu ook leeg en wat een geborrel in mijn buik…..shit ik moet weer rennen…..tot zondag(?) 😉

  2. Oei jullie nou ook al. Het zou mij niet verbazen als pcvirussen tegenwoordig ook al diarree veroorzaken hoor 😉 . Sterkte want het is een heel hardnekkige. En ik hoop dat je zondag redt, want de kans is nl heel groot dat er schaapjes gaan volgen. Beterschap! Exc3xa9n ding kan ik je zeggen. Ik weet hoe je je voelt. 😕

  3. En hebben jullie daar trouwens wel een beschrijving bij, want het stond wel op de doos maar al waar ik zocht, geen gebruiksaanwijzing. 😕

  4. Hahaha, wij hebben dat ding ook en zelfs die piemel lukte bij ons niet hoor, meer een hoopje dunne str.nt 😀 (sorry voor mijn woordkeuze 😕 ) 😀

  5. @Emmelinda-Het zwemmen ging top. Ze kreeg zelfs een lintje. En oma vindt alles mooi 😉
    @Abby-wat een waardeloos ding 🙁 . En het zag er zo veelbelovend uit met die gebuikte vaasjes 😕

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.