Is het over…..?

Ik hoop het zo. Vandaag was er “geen stront aan de knikker” Heerlijk gewoon.
Nu begint het dubben: wel of niet morgen spoelen, wel of niet zwemmen morgenavond. Ze mist tenslotte volgende week ook al omdat ze dan met school op kamp zijn.
We’ll see. Ik hou haar nog wel een dagje thuis. Stel je voor dat het weer fout gaat. Bij Laura xc3xa9n bij Edwin heeft het toch wel een week aangehouden. Dat betekent dus dat Sabine morgen mee mag om Laura naar school te brengen. Dat zal me weer bekijks geven. Dit wordt de eerste keer. Gelukkig wentelt onze grote Smurf zich graag in aandacht . Dat is wel een groot voordeel. Als iemand haar aanstaart reageert ze heel vaak met een vrolijke groet en ontwapent ze de meeste mensen meteen.
Maar goed. Het ziet er naar uit dat het grootste leed geleden is met de Poeperitus alhier.
Nu nog goed nieuws van de kweek en dan ben ik helemaal weer happy.

8 gedachten over “Is het over…..?

  1. Ha! Terwijl ik net typte hoe het voor de rest ging, typte jij dus je deze log πŸ˜€ !
    Wat heerlijk dat het vandaag in ieder geval beter ging! Morgen mag ze de grote zus uithangen; zij is vast gewend aan bekijks…. πŸ˜• Wat vindt Laura daar van? Ook zij zal niet anders weten… πŸ˜• Ik help jullie duimen voor een goede kweek-uitslag!

  2. Wat lekker dat het nu weer beter gaat! En wat leuk dat Sabine volgende week op kamp gaat! Mike gaat dit jaar geloof ik niet, jammer genoeg.
    Ik hoop dat je nu alle stronttoestanden gehad hebt πŸ˜‰ Groetjes!

  3. Dinie, je hebt toch niet stiekem het virus door de pc naar mij gestuurd. Esmay is namelijk vannacht begonnen met overgeven. Gelukkig nog geen poeperitus. Maar wel fijn dat het bij jullie nu eindelijk over is, kun je weer wat meer tijd besteden aan leuke dingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.