Maandsluiting en nog meer poep

We zijn er helaas nog niet vanaf. Ik kan het inmiddels niet meer horen, zien, zeggen op ruiken (schrijven lukt nog wxc3xa9l) . Het poepfeest gaat hier gewoon nog even door.
Norit hielp wel maar krijg zonder goede motivatie geen nieuwe meer naar binnen. Waarom is die troep nou ook niet roze . Vanmorgen zijn we (ik hield mijn hart vast) naar Heliomare afgereisd om toch maar Sabine haar zo hard geoefende dansje te laten doen. En gelukkig ging het helemaal goed. Mijn pas bestelde scheepslading luiers voor een maand is al bijna voor de helft weer op . Het was leuk om te zien. Vooral omdat er normaal gesproken geen ouders bij zijn. Ik heb lekker stiekem even gefilmd

Hier de meiden (als je het hele filmpje wil zien klik hier

Hier nog een filmpje van woensdag van een nieuw rolstoeldansje

8 gedachten over “Maandsluiting en nog meer poep

 1. Hoi… geen stok meer… jammer… Hopen dat het zo ook minder wordt!
  Wat een feest zeg dat dansje! Lachende snuitjes! Klappende ouders! K3 zal wel bang worden als ze dit zien! πŸ˜€
  Het rolstoelstoeldans-filmpje haperde bij mij af en toe… maar zag er wel heel goed uit! Op Chipz! nog wel! Was een klein groepje dit keer, of niet? Alvast een fijn weekend voor jullie allen; ik hoop dat het allemaal goed gaat en dat een ieder zichj weer helemaal toppie mag voelen! πŸ˜€

 2. Hahaha ik was de enig ouder in het gezelschap dit is normaal alleen voor de klassenen juffen en meesters. πŸ˜‰
  Het rolstoeldansgroepje is al niet zo groot maar er miste idd een meisje

 3. Dan zijn dat wel hele lieve en enthousiaste juffen en meesters dat ze zo flink klappen! Fijn!
  Op een klein groepje, mis je al snel 1 he.. πŸ˜€

 4. Ojeetje, nog niet over πŸ™ Op het filmpje merk je er niks van, ze doet het super! En bij rolstoeldansen gaat ze hard he?! Ze racet echt die hele dansvloer over! Leuk! Hopelijk is die andere race gauw afgelopen πŸ˜‰

 5. Coole filmpjes! Da’s wel ff wat anders dan “Juf is ziek” hihi! Die zetten we zo nu en dan weer eens op πŸ˜‰
  Sterkte met de harde en zachte poep Dinie! Groetjes!

 6. Leuke filmpjes, maar dat heeft iedereen al gezegd. Ik sluit me er maar gewoon bij aan. En gelukkig dat het al een ietsiepietsie beter gaat bij jullie. Ik blij dat het niet via de pc besmettelijk is haha. Veel beterschap en sterkte met alle opruimwerkzaamheden (hihi)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.