Een zielig logje….

Daar begint het hier nu wel op te lijken. De laatste 10 (wild guess) logjes gaan alleen maar over poepen en kotsen . Binnenkort weer wat vrolijkers hoor dat beloof ik .
Ik hebSabine nu zover dat ze een paar hapjes Norit heeft genomen. Vanacht had ik het in watre opgelost mar de zwarte kleur schrok haar zodanig af dat ze het echt bij xc3xa9xc3xa9n slokje liet. De reden dat ik vannacht al met de norit begon os dat ik haar ‘s avonds wel 6 keer in bed heb verschoond. Iedere keer als ik een schone luier om had dan draaide ze zich op haar zij en was het weer PfFffffffffffffffffffffffrrrrt. Broek vol. Ik werd aardig moedeloos. Maar ja zo’n half slaperig grietje om een uur of 11 heeft die geen trek in zwart griezelwater natuurlijk. Ik heb nu een beter “stokje achter de deur”. Vandaag op school is het maandsluiting en ze hadden de hele week al geoefend voor een dansje. Ja en dat wil ze natuurlijk liever niet missen. Als de waterdunheid er af is durf ik het risico wel te nemen om om half 11 die kant op te scheuren. Dsu heeft ze nu net een mengsel van druivensuiker vermengd met Norit en een beetje water opgegeten. Ze keek er wel erg blij bij

4 gedachten over “Een zielig logje….

  1. Had je daar echt norit voor gebruikt, die taart…tje, ik hoop dat ‘t aanslaat voor der en dat ze naar de maandafsluiting kan! Succes met de meiden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.