En het gaat maar door…..

Sabine heeft imiddels een paar liter aan spuitpoep verloren. Ze zat vanavond lekker op de bank tv te kijken en ik til haar op, is haar luier helemaal overstroomd tot in haar broekspijp en de bank helemaal kledder. En stinken…! Nou moeten we toch een nieuwe bank maar zo snel nou ook weer niet Dus die hou ik morgen ook maar ff thuis. Ze zei nu zelfs dat ze zich niet zo lekker voelde. Haar ogen hangen ook een beetje op half 7.
Ik hoorde vanmorgen dat ook kliene Naomie fiks aan de dunne is. En dat arme grietje wordt woensdag 1 en viert het op zondag. Hopelijk zijn we dan allemaal weer een beetje beter. En zeker die kleine Naomiemie. Dat moet toch niet kunnen, ziek worden op je eerste verjaardag

15 gedachten over “En het gaat maar door…..

 1. Tje jongens, dat loopt met recht de spui(broek)gaten uit daar. Misschien toch maar allemaal aan de norrit, helpt bij mij altijd perfect, ook als ‘t om een virus gaat. Ik kauw ze altijd gewoon weg, voor de meiden heb ik ze wel eens opgelost, lekker zwart poepen daarna, maar meestal wel in vastere vorm, succes ermee, en ik hoop een fijne dag zondag met Naomie.

 2. Nou ja! Is Laura weer wat beter, begint Sabine… wat WAAR-DE-LOOS! Hopenlijk slaapt ze vannacht.. en voelt ze zich morgen weer wat beter! En dan nichtje Naomie: jij ook snel opknappen; want voor jet het weet is het zondag 😉

 3. Nou ja! Is Laura weer wat beter, begint Sabine… wat WAAR-DE-LOOS! Hopenlijk slaapt ze vannacht.. en voelt ze zich morgen weer wat beter! En dan nichtje Naomie: jij ook snel opknappen; want voor jet het weet is het zondag 😉

 4. nou lekker dan al die spuitpoep luiers en zeker weten dat het stinkt. Zou cola niet helpen daar hoor ik wel eens iets over, weet niet meer waar kan zelfs hier geweest zijn hoor!!! 😛
  heel veel beterschap voor jullie

  groetjes sandra

 5. nou lekker dan al die spuitpoep luiers en zeker weten dat het stinkt. Zou cola niet helpen daar hoor ik wel eens iets over, weet niet meer waar kan zelfs hier geweest zijn hoor!!! 😛
  heel veel beterschap voor jullie

  groetjes sandra

 6. He bah, toch 🙁 Ik hoopte nog zo dat Sabine er goed doorheen kwam 😕 En Naomie ook al! Ik hoop echt dat ook zij is opgeknapt op haar verjaardag, wat sneu 🙁 Anders vieren jullie het gewoon volgend weekend met zn allen 😉 Beterschap voor jullie!!! Hier begint het geloof ik nu echt beter te gaan..

 7. Oh nee he…waar ken ik dat van? Alsof je nog geen zorgen genoeg gehad hebt! Aaaargh. Oke, doen ze ook niet expres maar pfff…van harte beterschap met je grietjes!

 8. Oh nee he…waar ken ik dat van? Alsof je nog geen zorgen genoeg gehad hebt! Aaaargh. Oke, doen ze ook niet expres maar pfff…van harte beterschap met je grietjes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.