Laura wat beter, mama geveld ;)

Zo ff een update met mijn kleine smurfje op schoot. Vanmorfgen was Laura nog rustig maar ze heeft goed gedronken en zelfs een half beschuitje en een crakkertje gegeten. Helaas was het wel alweer twee keer diarree . Het spugen is (nog) niet voorgekomen vandaag. Sabine kwam ook thuis uit de bus met “foute boel”. Ze zit nu in bad want het zat tot in haar nek . Vanmorgen ben ik toch maar gaan zwemmen want het ging wel. Maar na het zwemmen stortte ik ff in en ging naast Laura liggen die ff in bed lag . Helaas was Laura het na 10 minuten weer zate n ben ik er ook maar weer uit gegaan. Ze heeft heerlijk gekleurd en af en toe kwam ze even bij me om bij te tanken. Maar gelukkig herken ik mijn opstandige grietje weer een beetje.

3 gedachten over “Laura wat beter, mama geveld ;)

  1. Gelukkig, langzaam maar zeker. Hopelijk zet het bij Sabine niet door. Mika heeft nu ook diarree maar iig geen spugen meer 😉 En neem vooral je rust he (wanneer dat lukt)
    We kunnen mekaar echt een hand geven he 😀 😕

  2. Het wordt tijd voor mooi weer, al die virussen blijven maar rondgaan. Fijn dat er alvast een aan het opknappen is…..nu de rest nog. Beterschap.

  3. Gelukkig is ze weer wat opgeknapt; voel je je zelf meestal weer een stuk beter… maar nee… jij niet… 🙁 zelf ook weer opknappen hoor! 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laura wat beter, mama geveld ;)

Zo ff een update met mijn kleine smurfje op schoot. Vanmorfgen was Laura nog rustig maar ze heeft goed gedronken en zelfs een half beschuitje en een crakkertje gegeten. Helaas was het wel alweer twee keer diarree . Het spugen is (nog) niet voorgekomen vandaag. Sabine kwam ook thuis uit de bus met “foute boel”. Ze zit nu in bad want het zat tot in haar nek . Vanmorgen ben ik toch maar gaan zwemmen want het ging wel. Maar na het zwemmen stortte ik ff in en ging naast Laura liggen die ff in bed lag . Helaas was Laura het na 10 minuten weer zate n ben ik er ook maar weer uit gegaan. Ze heeft heerlijk gekleurd en af en toe kwam ze even bij me om bij te tanken. Maar gelukkig herken ik mijn opstandige grietje weer een beetje.

3 gedachten over “Laura wat beter, mama geveld ;)

  1. Gelukkig, langzaam maar zeker. Hopelijk zet het bij Sabine niet door. Mika heeft nu ook diarree maar iig geen spugen meer 😉 En neem vooral je rust he (wanneer dat lukt)
    We kunnen mekaar echt een hand geven he 😀 😕

  2. Het wordt tijd voor mooi weer, al die virussen blijven maar rondgaan. Fijn dat er alvast een aan het opknappen is…..nu de rest nog. Beterschap.

  3. Gelukkig is ze weer wat opgeknapt; voel je je zelf meestal weer een stuk beter… maar nee… jij niet… 🙁 zelf ook weer opknappen hoor! 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.