Slechte nacht en natte broeken

Vannacht heeft vooral Edwin een heel zware nacht gehad. Laura lag tussen ons in in ons bed.Want om 11 uur werd ze hard huilend wakker en je hoorde haar buik heel flink rommelen, Lekker eerst met mij mee naar bed. Maar om de zoveel tijd werd ze pieperig wakker en wilde dan alleen bij Edwin liggen. En maar rommelen dat buikje en steeds weer checken natuurlijk of er niks in haar luier zat. Maar nee….. Vanmorgen lag ze heerlijk te tukken terwijl ik met Sabine in de weer was. En ze leek weer aardig opgeknapt. Ze dronk weer lekker. Af en toe wilde ze nog wel liggen en haar speentje en Eeyore, maar ik had het idee dat het wel de goede kant op ging. Op een gegeven moment kwam ze naar me toe en zij dat ze had gepoept en dat alles nat was. Oef en hoe…. het liep weer letterlijk dun haar broekspijpen uit. Ik haar dus vandaag al twee keer omgekleed Want alles zat vol, broek, romper, sokken. Ze loopt nu in oude kleertjes van Sabine. Het is echt niet normaal. Als het nog zo verder gaat bel ik morgen wel de dokter even op. Ik heb net even de “vakantieremedie”toegepast en haar een glas cola gegeven. Ze zit dat toch altijd al van mij te bietsen dus dat was wel makkelijk. En cola vernietigt alles dus hoplijk ook deze darmbacterie. Maar ja als het een virus is zal dat ook wel niet werken .
Gelukkig drinkt ze nu wel weer. Vanmorgen was Naomie ook weer bij ons. Ze hebben wel even lekker met elkaar gespeeld, maar algauw dook Laura weer op de bank.

7 gedachten over “Slechte nacht en natte broeken

 1. Ben ik weer! 😀 😀 Het zal idd wel een virus zijn, misschien wel dezelfde als Mika. Toen de dokter hier vanmorgen was zei hij al dat er ontzettend veel zieken waren op dit moment met veel braken en diarree. Mika heeft de braak’variant 🙁 Ook dat gerommel in dat buikje trouwens. Sterkte met Laura.

 2. Ja, goed spul, dat huis-tuin-en-keuken-cola. Dat advies kregen we al toen Rianne klein was van onze huisarts en ‘t werkt over ‘t algemeen elke keer weer. Ik hoop bij Laura ook, beterschap met ‘r !

 3. Hopelijk is Laura snel weer beter en heeft de cola zijn werk gedaan. 🙂
  Wel leuk om te zien de 2 tortelduifjes in je andere stukje 😀 spring is in the air en de vlinders dus ook al (bij hem dan)

  groetjes sandra

 4. Hier heeft de griep ook toegeslagen. Bij mij op school zijn sommige groepen halfleeg! Behalve die bikkels van groep 3 natuurlijk, die zijn alleen maar drukker en drukker geworden, haha
  Ik hoop dat Laura snel opknapt!!! En dat van de cola ga ik onthouden! Thanx!

 5. Dat zal het zijn idd, whaha! Met Marco gaat alles steeds iets beter. Volgende week gaat hij weer naar ‘zijn’ Ria 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.